"Не загралися, ні?" - Олена Кудренко

"Не загралися, ні?" - Олена Кудренко

Щось все дорожчає й дорожчає життя після епохи бідності.
Перевзути машину з колесами R16 - 600 грн, це місто. Торік перевзували за 350. За містом дешевше, звичайно. R15 перевзула за 200 грн - рік тому за 100 грн.
Улюблені каші з журавлиною, які зранку окропом заливаєш - пару місяців тому ціна 8 грн, через деякий час - 10, потім 11, і далі лізе ціна вверх.
Купую тканину в рулонах - початок осені 2000 грн, потім 2150. Це курс долара, звісно. Але я буду піднімати ціни, щоб заробити.
У мене будинок на електроопаленні, там тепер теж підвищення? І це в мене ще газу взагалі немає.
Взагалі не дуже запам'ятовую, що за яку ціну купувала навіть тиждень тому, але після обіцянок Слуг стало цікаво - скільки ж буде коштувати ці піввареника зараз?

Щось сьогодні казав отой слуга Гетьманцев:
- Що ви хочете від нас, якщо 30 років розвалювали, а зараз чекаєте, щоб воно все було? (я своїми словами, але зміст такий)

Я хочу зустрічне питання Слугам задати:
- а чого ж ви забули, що на момент вашого приходу до влади економіка росла? І завершити медреформу другої ланки не дали ні ви, ні ваш електорат? Чого ж цей кусок з "30 років" ви так просто замовчуєте, зараз розводячи руками?
Де гроші, Зін?

Інша каже, що кидайте свій бізнес, йдіть до лікарень працюйте. Стійте. Ми вам ЄСВ та податки - ви нам, будь ласка, забезпечте лікарні. А точніше:
- наявність кисню;
- наявність ліків;
- наявність лікарів та зарплати у них;
- наявність місць.
А то що у нас виходить - одні президенти, так зобов'язані тільки зарплати в кабміні отримувати. А інші - теж "президенти", але й дітей своїх сам годуй, батьків - сам утримуй, податки плати, та ще й затикай діри в лікарнях.

Не загралися, ні?

Елена Кудренко