Нечувана любов

Нечувана любов

В Ужгороді під стінами обласної державної адміністрації зібралося кілька десятків людей специфічної зовнішності.

В руках вони тримали заздалегідь заготовлені плакати із написами подяки обласній міліції. А ще, з різного роду звинуваченням на адресу Віктора Балоги. Від камер журналістів, як стверджує кореспондент PRESS-ЦЕНТР із посиланням на інформацію колег з Мukachevo.net, люди ховалися за плакатами.

А охоче спілкувалися лише із заступником начальника УМВС України в Закарпатській області Іваном Гецко, який, попри те що мітинг тривав всього 20 – 25 хвилин вийшов до людей і подякував їм за підтримку.


Як стверджують очевидці, люди, які вийшли нібито на підтримку правоохоронців були дуже специфічної зовнішності. Одягнені у спортивні костюми і більше нагадували не мітинг арів, а проплачених тітушок. Учасники мітингу висловили свою солідарність із закарпатської міліцією. Більше того, заявили про готовність взяти до рук зброю (начебто офіційно зареєстровану як мисливську) і стати пліч-о-пліч з правоохоронцями наводити в область лад.

Одразу після того як мітингарі розійшлися на офіційному сайті обласної міліція з’явилася інформація про цей мітинг, який, як виявилося, називався «За мир та порядок»

Вчора на тому самому ж місці відбувся мітинг Правого Сектору, на який також прийшли люди подібної зовнішності, і ледь не спровокували бійку.