"Недільна проповідь" - Олександр Дедюхін

"Недільна проповідь" - Олександр Дедюхін

Диявол намагається переконати нас, що ми живемо у фільмі-катастрофі, де велика дупа накриє світ: сценарій написаний, ролі розподілені, страх та відчай панує і володіє кожною клітинкою нашого єства.
Але давайте будемо реалістами: ми Божі люди, поруч з нами достатньо таких, як ми, а Божі люди ніколи не будуть посоромлені якимось нікчемним задом - не для того нас із пороху зліпили, щоби ми були в диявольських сценаріях статистами.
Озирнись навколо. І тут і там ти побачиш таких як ти Божих людей, серед зараженого світу вони сяють маленькими свічечками. А якщо уважно придивитися, ти побачиш, що у кожного є зброя: в когось це маленька голочка, а в когось величезний спис.
Все, що потрібно зробити, це максимально нагострити свою голку, та поставити її перпендикулярно грядущій хтонічній дупі.
Диявол обовʼязково буде переконувати нас, що ми не повинні порушувати загальний сценарій, не виходити за межі встановленого діскурсу. Демони страху будуть розповідати, мовляв, все вирішено за нас і до нас, будуть казати, що нам не уникнути страху та відчаю.
Але у Божих людей свій фільм. Він не про дупу, а про Перемогу.
На кінчику самої маленької голочки Божої людини вміщуються легіони ангелів з величезними списами, а злій дупі там місця зовсім немає.
Щоби перемогти, потрібно просто перестати здаватися.
Будь реалістом, пиши свій сценарій, гостри свою голку, ангели обовʼязково допоможуть, і всяка дупа втече від тебе, бо ти людина Божа.