"Нема чого робити - постіть трактори" - Тамара Горіха Зерня

"Нема чого робити - постіть трактори" - Тамара Горіха Зерня

Чорнобаївка - це місце ведення запеклих боїв. Там гинуть і росіяни, і наші. Перших кілька разів мем про Чорнобаївку був смішним.

Але зараз уже б варто зупинитися. Я розумію, що у Арестовича і ко немає почуття міри, такту і смаку. Але це не означає, що ми повинні підтримувати вакханалію.

Величезна проблема цієї війни - брак адекватного інформування. Крім коротких зведень Генштабу взагалі нема чого прочитати. Все що виходить із ОП переслідує якісь свої цілі. Вони всіма силами применшують серйозність ситуації, відволікають увагу на другорядне, поспіхом збивають собі якісь медійні "плюшки", не думаючи про безпеку людей.

То Лубківський вискакує зі своїм "сьогодні ми візьмемо Херсон" як Пилип з конопель, то Геращенко коригує обстріли Києва у прямому ефірі, то у Арестовича щодня "всьо харашо, прекрасная маркіза", а люди через це заколихування втрачають дорогоцінні години і застрягають в окупації.

Коротше, друзі. Нема чого робити - постіть трактори. А Чорнобаївку лишіть у спокої, там війна, наші б'ються як герої з переважаючими силами противника. І це взагалі не смішно.