"Немає лісу - немає пожеж" - Антипа Пилигримов

"Немає лісу - немає пожеж" - Антипа Пилигримов

Відкриваючи порожній холодильник московіти відчувають депресію. Вони вже не радіють «КРИМНАШ» і не бажають затягувати ремінь, щоб утримувати Крим та годувати кримінал Донбасу. Схоже, що Московії скоро настане кінець.

Президент РФ передав Китаю в оренду на 49 років понад чотири мільйона гектарів тайги і орних земель. Це територія більше держави Гонконг. В Угоді обумовлено право вузькооких прибульців виселяти російськомовних аборигенів з їхніх будинків і віднімати їх паї і пасовища.

Працьовиті і непитущі малорослі громадяни активно освоюють отримані території, завозять свої родини, технологічне обладнання, своїх робітників і інтенсивно валять столітній кедровий ліс. Таким чином, вони рятують сибірську тайгу від пожеж. Немає лісу - немає пожеж. Нічому горіти.

Індуси не повірили китайцям, що «на шару» можна отримати багатства Московії і прибули великою делегацією до Владивостока, щоб домовитися з місцевою адміністрацією про можливість перевалки пиломатеріалів в порту Находка, на лісовози, що працюють на морській лінії Владивосток - Бомбей . Після того, як Європа відмовилася купувати путінську «брудну» нафту і «Газпром» зазнав значних збитків, росіянам нічого не залишається робити, як «пустити під ніж» сибірську тайгу.

Антипа Пилигримов