Немає пророка у своїй вітчизні

Немає пророка у своїй вітчизні

Наталя Яресько свого часу стала для українців баригою, тоді як США запросили її рятувати економіку Пуерто-Ріко. До речі, успішно. 

Валерія Гонтарева зробила Нацбанк одним із найзразковіших національних банків у Європі й була запрошена британцями викладати в Лондонській школі економіки, тоді як українці звинуватили її в своїй бідності та реготали з кварталівського "горіла хата палала". 

Уляна Супрун, яка разом із своєю командою, зокрема, своїм заступником Павлом Ковтонюком, реформувала першу ланку медицини, що дозволило в кілька разів підняти зарплати лікарям і покращити для пацієнтів рівень надання медичних послуг, стала для українців "доктором смєрть" (для радянської медицини) і після виборів була змушена піти з посади, бо для нової влади такі люди були неприйнятними. 

На Павла Ковтонюка нещодавно завели кримінальну справу. Майже одночасно з цим його запросила до себе найбільша в світі клініка - Mayo - читати студентам лекції. 

Але після перемоги над Московією українці будуть скаржитися на брак професійних людей, які зможуть відновити та реформувати країну, й жалітися, що навколо лише бариги, крадії та хапуги, а всі "нормальні розумні" за кордоном.