"Ненові Слуги" - Віктор Бобиренко

"Ненові Слуги" - Віктор Бобиренко

Слуги нє вєдают, шо тварят.
Але почну здалеку.
День 31 жовтня 2004 року для мене згадується забавно, як анекдот. Але тоді було не смішно.
Це був перший тур президентських виборів.
Я був у проекті ПОРА. Ми від громадськості вели кампанію спостерігачів по південних районах Сумської області. І ось вже після голосування я мав забрати 4 дівчат-студенток з 4-х різних сільських дільниць Охтирського району з протоколами.
І в селі Хухра, поки я забрав двох студенток (10 хвилин) – мені тітушня пробиває усі колеса.
Уявіть мою ситуацію. Уже 1-а ночі. Я стою біля машини з двома дівчатами, які ведуть себе хоробро . Ще двоє 20-літніх в двох інших селах. Мобільник тоді був рідкістю. І на всіх нас був тільки в мене.
І він майже розряджений. А зв’язок по селах – караул. На останньому диханні дзвоню в Суми в громадський штаб. Трубку бере Олексій Захарченко. Я такий:
- Льоха, я в Хухрє, виручайте.
І телефон здихає. Я іду по хатах. В 3-й хаті мужик (спитав: ти за Ющенка? -Так – тоді їдемо) зголошується, я звожу всіх дівчат до купи. Чекаємо біля сільради. Десь за півтори години приїздить підмога.
І розказують: коли я подзвонив і сказав: «Льоха, я в ХухрЄ, виручайте». Льоша усім хто був у штабі заявив:
- блін, Вітя в такой хухрє шо мандєц. А де саме він знаходиться – сказати не встиг.
Потім глянули на карту. Виявилося, що Хухра – це не моя ситуація, а моє місцезнаходження.
Для мене і моїх дівчат все закінчилося добре.
Але у Тростянці все пішло не так. Там наша команда помітила, що з дільниці машина їде не в теркомісію, а в районну раду.
Наші за ними. І там в райраді в присутності голови ради Сергія Киричка порозкладалися на столі і внаглу переписують протоколи.. А наші – з камерою.
І ну знімать кіно, як переписують протоколи з дільниць (де тотально перемагав Ющенко). Щось хвилин зо дві зняли цю виборчу порнографію і тікать. Бо Киричко викликав мєнтов і тітушню
Ну і ці кинулись доганять наших. Погоня, карочє.
Наші закриваються в районному штабі «Нашої України», на 2-му поверсі і забарикадовуються і із Сум викликають підмогу. Тітушки лізуть через вікна із залізними прутами і кидаються тупо бити. Розбивають камеру, забирають касету. Приїздить підмога, вже тітушки тікають. Мєнти, які весь час стояли внизу тіпа «ми в домікє, ми нічого не бачили, а шо людей побили? Аяй, ізвєргі».
А з мєнтами цей Киричко. Керує. Слава богу насмерть нікого не вбили, але поламали добре, навіть дівчат, що там були.
Потім при Ющенку там намагалися судити когось. І на цього Киричка відкрили карну справу. Але Віктор Андрійович усіх помилував.
Потім цей Киричко балотувався від партії Чмиря «Відродження», у 2015 пробував від БПП, але піднявся такий шквал громадського гніву, що його тихо злили.
А тепер ТАДАМ!!!
У Слуг народу ж кругом «Новиє ліца»
І ось Новоє ліцо, але професіонал у фальшуванні виборів Сергій Киричко – 1-й номер у списку Слуг народу у Охтирську районну раду. Одного з 5-ти районів Сумської області.
Перший кандидат на голову районної ради.
Всі в зелених соплях.
Партія регіонів – тільки в профіль.
Ей там, нагорі. Підкажіть Володимиру Олександровичу, що так його рейтингу скоро взагалі кирдик. Ну ладно вор, ладно жулік, куди ж без них в список Слуг?
Але щоб так?
А взагалі читати списки без валідолу не можна.