НЕПЕРЕВЕРШЕНА робота ГУР ❗️ За що Путін убив Пригожина? Куди піде ПВК Вагнер? | Суботній політклуб

НЕПЕРЕВЕРШЕНА робота ГУР ❗️ За що Путін убив Пригожина? Куди піде ПВК Вагнер? | Суботній політклуб

ГУР: по 126-й гвардійській бригаді РФ в окупованому Криму завдано удару. СБУ та ЗСУ ударили дронами по бригаді росіян в Криму: які наслідки атаки. Під Москвою упав літак, де міг бути Пригожин: вбивство чи інсценування. Літак Пригожина міг бути збитий з ЗРК С-300: диверсія чи свої. Західна розвідка: в літаку Пригожина міг статися вибух - АР. Пілота російського Мі-8 в Україну виманило ГУР - спецоперація тривала пів року. ГУР та ВМС висадилися в Криму на День незалежності: які цілі спецоперації. Українці, схоже, прорвали першу лінію оборони РФ на півдні – СNN. Залужний - американцям: ЗСУ на порозі прориву — WSJ. Пентагон: США навчатимуть українців на винищувачах F-16. ЗСУ розпорошують сили при контрнаступі, потрібна зміна тактики – NYT. В ефірі телеканалу Еспресо Віктор Ягун - військовий і громадський діяч, генерал-майор СБУ, колишній заступник Голови СБУ.

Смерть Пригожина: Чорні скриньки з літака знайшли лише через добу. Ні обіцянок, ні пробачень: за що Путін убив Пригожина і хто наступний. Два місяці від бунту до авіатрощі: чому очільник Кремля зволікав з помстою. Після падіння літака Пригожина, вагнерівці хочуть виїхати з Білорусі – спротив. Лукашенко: гарантій Пригожину не обіцяв, Путін не причетний до його смерті. Політичні наслідки загибелі Пригожина: як відреагують еліти, армія і народ. РДК вагнерівцям: переходьте на наш бік, підемо разом на Москву. В ефірі телеканалу Еспресо Ілля Пономарьов - російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми.

Смерть Пригожина і Африка: чи зможе Путін зберегти вплив на континенті. Daily Mail: Пригожин міг інсценувати власну смерть, як у 2019 році в Конго. Діалог Китаю та Африки: Сі та Рамафоса продовжили перемови після БРІКС. Виклик домінуванню Заходу: країни БРІКС зустрілися в Південній Африці. Під час саміт. В БРІКС запрошують ще 6 країн: Аргентину, Єгипет, Іран, Ефіопію, ОАЕ і Саудівську Аравію. Без жодних пояснень: Цзіньпін проігнорував форум БРІКС, відвідав лише офіційну частину. У РФ вигадали український загін для начебто вбивств лідерів Африки за співпрацю з Кремлем. Хунта Нігеру наказала французькому послу залишити країну - France-Presse. Заколотники наказала послам Німеччини, Нігерії, Франції і США покинути Нігер. Хунта Нігеру дозволив Буркіна-Фасо і Малі допомагати захищатися, в разі нападу. В ефірі телеканалу Еспресо Максим Розумний - незалежний експерт, доктор політичних наук (ПАР).

Зеленський про смерть Пригожина: ми не маємо до цього стосунку

Саміт G20: Путіна запросили, а для України місця не знайшлося

На межі абсурду: Лукашенко привітав Україну з Днем Незалежності

Перспективи терористичної організації ПВК Вагнер в Білорусі після смерті Пригожина

Звільнили під заставу $200 тис: Трамп пробув у в'язниці 20 хв

Кандидат від республіканців: залишіть Крим РФ, а та хай розірве стосунки з КНР

Говорили про війну: Зеленський зустрівся з другом Путіна Вучичем

Відверта розмова: Вучич і Зеленських говорили про статус Криму і Косово

Ердоган їде до Путіна, якого кликали в Анкарі: чому не насмілився сам приїхати

Попередження від Ердогана: членство Швеції в НАТО відкладуть, якщо далі палитимуть Коран