"Непокаране зло, породжує нове - ще більше" - Джон Сміт

"Непокаране зло, породжує нове - ще більше" - Джон Сміт

Прекрасне інтерв'ю на Бутусов+ з хлопцями, які допомагали Герою України Віталію Скакуну підірвати генічеський міст.

 - Віталік встав, взяв підривну машинку в руки, побіг, розвернувся до мене обличчям, посміхнувся і пролунав вибух.(с)

В критичний момент історії чомусь знову доля нашої країни залежала від юних хлопчаків-строковиків. Їх відправили взірвати міст, а вони цього не вміли. Бо замість добре підготовлених, озброєних і розгорнутих військ, які заздалегідь отримали повноваження мінувати і підривати, замість військ, які посаджені у заздалегідь побудованих позиціях, які влада побудувала за ті півроку, коли її попереджали про вторгнення союзники (гірші за Скабєєву), чомусь на їх місці виявилися непідготовлені хлопчаки-строковики.

В результаті хтось proebal, а потім ці хлопці бігали в попихах серед розривів, точно як морпіх Сестриваковський на іншому мосту. Спробували, але декілька разів не змогли підірвати міст.

І один з прекрасних українських хлопців змушено закрив чужий пройоб:

- Віталік розвернувся до мене обличчям, посміхнувся і пролунав вибух (с).

А тепер ці хлопці, яким не має бути соромно НІ ЗА ЩО, ще й стоять і кажуть, що їм соромно мамі Віталія подивитися в очі.

Не соромно тільки тій свині, якій спершу було pohui, а потім proebali. Ця неназвана свиня так 2 роки і залишається непокараною за злочинну недбалість. Свиня лише корчить із себе героя і розповідає, що це їй всі мають завдячувати.

Наче навмисно вийшло, що на ключовому напрямку проти 30 тис російських військ стояв лише неповний батальон та ще й частиною з непідготовлених строковиків. Але це не було випадковістю. Як і в Гостомелі російський десант зустрічали строковики, бо 4-у бригаду НГУ відвели за 3 тижні до вторгнення одразу після отримання Зеленським даних про підготовку десанту на Гостомель. І як в 2019 році першим ділом була знищена танкова частина у Овручі. А потім закопані в асфальт Нептун і багато іншого.

Все це не випадково.

Почався третій рік вторгнення, а відповіді влада блокує.

І на кожні питання свора лише обурено округлює очі:

- Да как ви смєітє бубочкє такіє пошлиє вопроси задавать! Віталій Скакун жизь отдал! Сєкта непідірваних мостів!

Віталій Скакун герой.

Але чому він змушений був проявити геройство?

Відповіді нема досі.