"Нестандартна зухвала дипломатія" - Джон Сміт

"Нестандартна зухвала дипломатія" - Джон Сміт

"Найкраща" дипломатія Зеленського, "зухвала, проактивна і нестандартна" - це оголосити, що неготовий стояти на своєму як твій попередник, рватися миритися, і щоб довести ворогу свої наміри - скасувати ракетну програму, переозброєння і почати саджати ключові фігури спротиву.

"Найкраща" дипломатія Зеленського, "зухвала, проактивна і нестандартна" - це патякати, як "Мінські угоди нас не влаштовують", чим дати путіну виправдання на Радбезі 20.02.2022 самому їх відкинути: "ах Україна відмовляється від Мінських угод? Значить не ми порушники миру! Нападаєм!".

"Зухвала дипломатія" це на початку вторгнення зухвало і проактивно підняти лапки і дати ворогу в руки "Стамбульську капітуляцію". Якою він тепер тебе ж і б'є по морді.

Це підписати з ворогом "зернове ембарго" на свої порти. Зухвало і проактивно показав всяким Кісінджерам, що ти хитаєшся, що тебе можна прогинати і примушувати до переговорів.

Геніальна проактивна дипломатія - це розвалити двопартійну підтримку США. Її вибудував твій попередник, а ти розвалив всього парою хамських випадів на адресу Спартц, Маска, інших, які і дали їм можливість налаштовувати республіканців проти нас.  

Ну а найбільш зухвала пропактивна дипломатія Зеленського - це 7 місяців тому просрати снаряди на півроку. Ніхто у світі з адекватних президентів не кивнув би гривою: "Ок, ми розуміємо, що снаряди потрібніші Ізраїлю". Тільки ідіот. А нормальний сказав би: "всією душею співчуваємо і ненавидим Хамас. Але ваш безперспективний 80-літній конфлікт не має вплинути на постачання зброї Україні".

Ось це нестандартна, проактивна і зухвала дипломатія Зєлємскава.

А знаєте у кого ще "зухвала, проактивна і нестандартна" дипломатія? Та у Нетаньяху ж. Просрав підтримку США в ідеальних умовах, ще й в Європі тепер всі виступають за визнання Палестини.

Це не нестандартна-зухвала дипломатія. Це "сци в глаза". І Заходу воно не подобається.