""НИЩИВНИЙ УДАР" ПО ПОРОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

""НИЩИВНИЙ УДАР" ПО ПОРОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Українська правда" повідомила, що "Слуга народу" готує проти Порошенка страшний-страшний удар! Такий, що остаточно зруйнує неухильне зростання рейтингу Порошенка! Знаєте який? Вони проти Петра Порошенка через два роки перманентних переслідувань... відкриють кримінальну справу! Тобто - 59-ту. Або 60-ту. Я вже збився їх рахувати - все одне всі вони висять з одною єдиною перспективою. Бути закритими, як ті справи де фігурував Байден.
Але "Українська правда" заявляє, що то буде не просто справа, а... пристебніться! Справа про "газову трубу Медведчука". До якої нібито дотичний Порошенко!
Вас вразило? Мене - ні. Не вразило тому, що по цій справі нема підозри САМОМУ Медведчуку. Тому що не існує жодних доказів того, що ця труба взагалі належить Медведчуку. Бо єдине, на підставі чого ця казочка взагалі існує, це "розслудування" чорноротих брехунів з програми "Схеми. Корупція в деталях". Отих самих, які звинуватили Гончаренка в "сприянні гастролям російських артистів", бо Гончаренко відправив запит про претензії України щодо групи артистів, до СБУ. Які "докази" чорнороті брехуни зі "Схем" натягали про Порошенка - я обіцяю розібратися окремо. Раніше ніяк руки не доходили.
Натомість тепер - дійдуть. Раджу "служкам" не зупинятися. Перебрати в деталях треба всю брехню про Порошенка. Без залишку. Я вже писав, пункт неповернення - пройдений. Кожен їхній крок - їм же зашкодить.