"НОТАТКИ ПРО ПР@Й@Б" - Литвиненко Едуард

"НОТАТКИ ПРО ПР@Й@Б" - Литвиненко Едуард

1. Найвеличніший прибув до Херсону. Урочисто підняв державний прапор (йому мабуть не повідомили, що прапори підіймали по всьому місту десятки військових і сотні громадян за добу до цього, у день визволення).

2. За те, що окремі ЗМІ розуміють висловлювання "вільні ЗМІ" інакше, аніж фанати моноєдиногомарафону, і замість героїчного яневтіка знімали героїв ЗСУ, їх було позбавлено ліцензії.

3. Площа перед шоу найвеличнішого шляхом інформаційних маніпуляцій була завчасно зачищена від небажаного народу та небажаних вояків. Херсонці, яких "пр@їбали" у лютому, були відігнані як найдалі.

4. Охорона Верховного Головнокомандувача Збройних Сил робила все, щоб Головнокомандувач не наближався до свого війська. Спілкування було тільки із заздалегідь відібраними.

5. Разом з найвеличнішим невідомо нахера і з якими офіційними повноваженнями до Херсону прибув головний завгосп ОПи, головні місцеві ссцикуни-втікачі та дерибанщики гуманітарки типу любітєля "Шевроле" Кірі Тимошенка, голова Дніпровської ОДА В.Рєзніченко, який виплатив 1,5 млрд бюджетних коштів на фірму своєї дівчини. Був і головний поліціянт Херсонщини І.Король, який хутко зник з початком агресії ворога, а зараз повернувся і став суперперцем.

6. Фахівці з ОПи - ані Арестович не розповів херсонцям, як їх пр@їбали у лютому 2022, ані Подоляк не повідомив херсонцям, чому не обороняли місто та не підірвали мости.

7. Але ж ворог відступаючи знищив, підірвав усі мости. За даними фахівців їх було вісім (інформація про кількість мостів не моя). При наступі ворога у лютому нашими відповідальними за оборону не було підірвано ЖОДНОГО. ОПа мовчить про це, бо не на часі.

8. Серед нагороджених Верховним Головнокомандувачем (пишу з великої літери, бо правила правопису вимагають) не було генерала Д.Марченка, завдяки діям якого не впав Миколаїв - один з плацдармів для звільнення Херсону. Мстивість і дріб'язковість Верховного по відношенню до нього на фоні "обіймашочок" з корупціонерами і крадіями - найкращий індикатор приорітетів З.В.О.

9. Звільнення Херсону військовими формуваннями України використовується пропрезидентськими пропагандонами у тому числі як заслуга президента - МИ звільняємо, МИ перемагаємо, МИ ідемо вперед. Хоча для того, щоб казати МИ, фахівцям з ОПи потрібно хоча б "записатися заочно" до лав тероборони.

10. Про кількість загиблих, закатованих, про нові кладовища і братські могили влада скромно мовчить. Не бажаючи псувати позитивний фон.

11. Міста звільняють герої. Перемогою користуються мародери та тилові щури.