"«НОВЕ ЗОЛОТО», ЯК ВИГЛЯДАЄ ЙОГО МАЙБУТНЄ?" - Александр Гончаров

"«НОВЕ ЗОЛОТО», ЯК ВИГЛЯДАЄ ЙОГО МАЙБУТНЄ?" - Александр Гончаров

Найбільші у світі біржові біткоін-фонди «FBTC Fidelity», «IBIT BlackRock», «Ark Invest» та інші закуповують Біткоін величезними темпами. Зокрема, тільки в середу, 5 червня, загальний обсяг торгів паями 11 таких фондів склав понад $2 млрд. Серед усіх біткоін-ETF з чистим щоденним припливом ліквідності розміром $221 млн лідирує «FBTC Fidelity», другу позицію займає «IBIT BlackRock» із $155 млн.

Кіти бізнесу на крипторинку почали грати по-великому. Наприклад, фонд «MicroStrategy», щоб затаритися Біткоїном за поточними цінами, збільшив обсяг розміщення своїх бондів з $500 млн до $700 млн. І вже у перший тиждень червня американські спотові BTC-ETF скупили в 8 разів більше Біткоїнів, ніж видобули майнери за цей же період.

Так, кіти все розуміють й активно закуповують крипту перед новою фазою зростання, що підтверджує виведення активів на холодні гаманці — вони купують їх за поточними цінами та залишають до найкращих часів. Ну, а потенціал зростання в цьому циклі - $90 000-100 000 за Біткоїн.

Чому так? Справа в тому, що великі гроші розуміють: Біткоїн у поточних реаліях — це «нове золото», тому прагнуть за будь-якої можливості накопичити його у своєму інвестиційному портфелі. До того ж Біткоїн має всі плюси золота, лише у цифровому вигляді. І великі інвестори це усвідомлюють, активно обмінюючи свої долари США на цифрові монети (намагаючись встигнути забрати з ринку їхню максимальну кількість).

     Отак виглядає майбутнє, друзі.