"Новини - одна одної краща" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Новини - одна одної краща" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

- Святошинський суд м. Києва заарештував 12 літаків АН-124-100 "Руслан" російської компанії "Волга-Днєпр". При чому за постановою Святошинського суду трьом літакам тепер заборонений виліт з Німеччини, а одному з Канади. Позаяк нефіг злити Святошинський суд міста Києва. Буде Москва себе погано вести - нею ще й Шевченківський суд займеться. Печерський не обіцяємо, він зайнятий. В Печерському адвокати Порошенка виховну роботу з ДБР проводять.

- Грузія заявила, що вона бере участь у всіх міжнародних санкціях введених проти Росії через війну в Україні. Раніше вони казали, що санкцій не впроваджують. Я так розумію, раніше їх теж з контексту вирвали? Чи ідея відсидітися в нейтралітеті виявилася поганою? А що таке нечуване в лісі здохло?

- вірменський прем'єр Пашинян расплакався, що Вірменія ніколи б не стала сприяти переміщенню "бойовиків-терористів" через вірменську територію. І типу, літаків Росії Вірменія не давала - то все Азербайджан збрехав. Прямо кортить запитати - а з бази в Гюмрі російські горлорізи до України як виїжджали - шляхом телепортації? А відколи це союзники Пашиняна - росіяни, стали "бойовиками-терористами"? Може він ще розкаже, що вірмени разом з Росіянами в Казахстан не вламувалися? Чи відчув чувак, що Туреччина з української ситуації зняла профіт, а він сам обхезався - тобто зараз будуть бити? Ну, правильно відчув. Сам злигався з Москвою - сам і відгребе.

- і нарешті! Ринат Ахметов зробив заяву - це треба процитувати: "Група СМК обов'язково прид'явить позов РФ з вимогою компенсувати всі збитки, завдані російською агресією. Я певен, що Україна зажадає і отримає репарації в повному обсязі". Їй-Богу за картиною як Ахметов вибиває з Москви відшкодування за завдані збитки, я готовий спостерігати місяціями з попкорном і насінням. Мені тільки одне цікаво. Навіть Ахметов вже говорить про репарації. Коли нарешті про репарації предметно заговорить уряд Шмигаля - Зеленського?

Новини - супер. Але - пам'ятаймо. Розслаблятися зарано. Ворог сильний і підступний. Тримаймося далі.