Новини 52 другого дня війни

Новини 52 другого дня війни

1. Папа Римський вважає продаж зброї Україні геноцидом. А ми чекали на підтримку. Що ж, серіал "Новий Папа" та білий дим - буде підтриманий мільйонами.

2. Стара птахоферма да Дніпропетровщині, в яку поцілила російська ракета - важлива ціль. Але птахи вже вилетіли. Мабуть, роблять свою чорну справу десь під Хабаровськом. Бо, по словам К. Косачова, депутата Держдуми, колишнього керівника Россотрудничества, біолабораторії держдеп перебазував з України до Монголії.

3. Проти Джонсона введено російські санкції. Не зможе під час наступного візиту до Києва завернути подивитися на скрєпи в Вишній Волочок та погуляти на пляжах у Мурманську. Його рахунки в Газпромбанку заблокують.

4. Капітани "Алмірала Ессена" та "Адмірала Макарова" напружились в очікуванні, хто з них стане флагманом. Казначейство готує тендер на мішки заздалегідь, а Нептун посміхається в очікуванні поповнення у підводному царстві. Тому Міноборони України нагадало, що проливи відкриті в зворотньому напрямку, це шанс вижити.

5. Хочу нагадати угорцям, що, на відміну від президентів, прем'єра легко замінити на партійному рівні. Місце в останньому вагоні по постачанню зброї в Україні вже зайняв Шольц, Орбану прийдеться їхати в тамбурі. Якщо ні, думаю, в Угорщині може бути інший прем'єр.

Красовицький щоденно