"Новини дня" - Олена Кудренко

"Новини дня" - Олена Кудренко

1. В Крыму, в Красноперекопске, развернут российский мобильный госпиталь. Так вот, он переполнен. Хирургов не отпускают домой. Трупами забит морг в Армянске.

2. Держспецзв'язку: українські оператори заблокували доступ телефонів з російськими номерами до своїх мереж.

"Позбавившись можливості телефонувати зі своїх номерів, окупанти все частіше змушені відбирати телефони в громадян України".

3. Росіяни знову наносять удари по Харкову. Сьогодні зранку ракета прилетіла в самісінькій центр міста, до Облради. А також нанесений удар по авіазаводу.

4. Хакери Анонімус: "Русские солдаты, все, кто хочет жить со своими семьями, детьми, а не умирать. Мировое IT-сообщество Anonymous собрало 1 225 043 000 рублей, чтобы помочь тебе. Мы выкупим твое снаряжение, оружие, предоставим амнистию и любую валюту на счет, или в "биткоинах". Выходи с белым флагом и скажи "миллион". Ты хочешь жить или лежать в чужой земле?" – говорится в обращении."

5. Сьогодні дивилась відео допиту полоненого росіянина. Він сюди приїхав заробляти, і ніхто мене не запевнить, що вони, ці бомжі, їдуть сюди з якихось над патріотичних причин. Ніяких "учєнія, ми нічего нє зналі". Всі все знають. Ставка плюс процент за "польові", може ще щось.

"Заробітчани", м@ть їх...

6. Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький повідомив, що росіяни під білим прапором стріляють в мирних жителів.

7. Білоруси, які зайшли на Чернігівщину, маркують свою техніку знаком "О".

- О!!! - Встигнуть сказати вони перед смертю. А може й не встигнуть...

8. Угощина закликає Брюссель якнайшвидше поставити на порядок денний питання вступу України до ЄС.

Хотілося б сказати, що тепер я бачила все - але поняття "все" тепер коригується війною. Ми кожного дня бачимо таке, що ніколи не думали, що побачимо.

9. На перше березня вбиті 5710 російських окупантів.

Тримаймося.