"НОВИНИ СЕРПЕНТАРІЮ" - Олег Шарп

"НОВИНИ СЕРПЕНТАРІЮ" - Олег Шарп

ОПЖЗіст Рабінович заявив, що на Донбасі "очікується велика провокація" і почнуться "постійні обстріли".
Це від безсилля. Я не люблю зелених, але московських хвойд не люблю набагато більше.
Позавчора головред "Страни" здійснила явку з повинною, цинічно зізнавшись, що "Липецька фабрика, Свинарчуки, плівки Оніщенка" - фейки, які створили промосковські пропагандисти у своїй боротьбі з Порошенко.
Вчора Скабєєва з Симоньян запросили "журналістів" медведчуковського пулу до себе на роботу. Дивна пропозиція - ці "журналісти" вже давно у них на роботі.
А сьогодні Рабінович вже прямо шантажує Київ загостренням на фронті. І це не той старий, добрий Рабінович, знайомий нам по анекдотам. Цей Рабінович сидів у тюрмі за звинуваченням у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах, а зараз є фігурантом розслідування двох кримінальних проваджень щодо незаконного збагачення і фальсифікацій податкових декларацій. І діти якого проживають у Москві.
Вчора "Оппоплатформа" на своєму з'їзді прийняла рішення щодо імпічменту Зеленського. У відповідь в ОПУ пообіцяли взагалі заборонити ОПЗЖ за прикладом компартії.
Той випадок, коли вболіваєш за обидві команди, але трохи більше (не думав, що таке напишу) за зелених. Головне, щоб не постраждала Україна.