"Нравіцця, не нравіцця, а судова реформа Володимира Зеленського розвивається!" - Mason Lemberg

"Нравіцця, не нравіцця, а судова реформа Володимира Зеленського розвивається!" - Mason Lemberg

Немає нічого одночасно більш смішнішого і огиднішого за обурливу реакцію хлопчиків-горобчиків і дівчаток-борчаток з приводу обрання суддів у ВРП.

Тих самих хлопчиків і дівчаток, які за прайс по щелчку готові хоч вже дякувати Володимиру Олександровичу і всьому складу РНБО за мудрі рішення, цьомати його пружну попку з сталевими тестикулами аж до лоскоток, знаходити історичну місію в забороні 3 дідам в сарафанах проводити операції з деривативами, плакати в розйобах всім стадом він потужної новорічної промови, складати тести на їбало стефанчуків, єрмаків, татаровим та інших державних діячів.

А тут бачите, судді вибрані не подобаються. Можна ж до активіста Портнова зажди звернутися? В чому ж проблема? Даремно його Володимир Олександрович повертав в Україну чи що?

У нас же ж корупції навіть нема, Володимир Олександрович поборов. Це він сам сказав. Читайте том 3 збірника його Великих Промов видавництва "Фоліо".

Тому які нафіг претензії до чесних некорумпованих суддів, які з самого Яворова на Львівщині відсторонюють Чернігівського міського голову через те що гад-мер на машині їздив?

Тому нравіцця, не нравіцця, а судова реформа Володимира Зеленського розвивається!

Не заздріть!

Тим паче, що менш ніж за 2 тижні вам ще прийдеться дякувати, аж до лоскоток сталевих бубєнчиків великому лідору, вітаючи його до соплів, розйобів і всеохоплюючого плачу поєднаного з оргазмом з його Днем народження, пропонуючи призначити його день народження державним святом, а місяці року в честь його батьків.

13 рімня 1 року від невтіклості, побореної корупції і Великої Судової Турбореформи