«ІНСАЙДИ ПОНОМАРЯ ТА "ЕКСПЕРТИ" НА ТБ» - Олег Пономар

«ІНСАЙДИ ПОНОМАРЯ ТА "ЕКСПЕРТИ" НА ТБ» - Олег Пономар

Я писав, що The Wall Street Journal підтвердив мій інсайд від 22 серпня про перемовини Манафорта й Мюллера стосовно угоди, які розпочались відразу після завершення судового процесу (хоча вони перманентно тривають більше року, та Манафорт все ж вирішив дочекатися суду та спробувати його виграти; а коли його програв, то знову проявив ініціативу).

Манафорт сьогодні просить та погоджується на два-три роки в'язниці (враховуючи, що йому 69 років). Мюллер на це не погоджується, бо взагалі настільки сильно не потребує зізнань Манафорта. Мюллер після угод Коена, та особливо Вайселлберґа (посвяченого у всі фінансові секрети Трампа), має достатньо доказів проти Трампа. І Мюллер ще раз засудить Манафорта у вересні, і потім знову його вислухає, а він тоді стане суттєво невибагливішим.

Принагідно знову скажу про ймовірне помилування Манафорта президентом. Ці витоки у пресу йдуть від самого Трампа та його команди, і є меседжем Манафортові — не здавав мене. Але Манафорт знає ціну всім цим обіцянкам, і це вже не є аргументом.

В коментарях під попереднім постом я побачив питання — на яких телеканалах можна мене побачити та читати? Ось якраз той пост про перемовини Манафорта й Мюллера зачитував "Прямий канал" 22 серпня, і дуже добре, що через тиждень можна констатувати наскільки якісним є мій інсайд та мій аналіз.

Але. Не пошкодуйте рівно хвилини, і послухайте "експерта", який почне говорити в ефірі відразу після того, як ведуча завершить читати мій пост. Що він скаже про ймовірну угоду?

І це "Прямий канал", який претендує бути сильним і якісним. І з таким рівнем експертизи?

Олег Пономар