"ІНШИЙ ПОГЛЯД" - Николай Ильинов

"ІНШИЙ ПОГЛЯД" - Николай Ильинов

Іноді, читаючи новини, здається що сприймаєш їх упереджено, тому, прочитавши новину про те, що Фонд Порошенка закупив кисневі станції та концентратори для хворих на COVID-19, я вирішив подивитися на це з іншої сторони, зі сторони прихильника товарисча зєлєнськово. Тому, прочитавши цю новину, я одразу сказав сам собі: «Ой, подумаєш, знаєте скільки таких концентраторів закупив Квартал-95? Зараз я Вам все покажу!»

Отже, я набрав в гуглі «95-й квартал закупив кисневі станції та концентратори для хворих на COVID-19». Так, дивимося, щось немає ніякої інформації. А ось, є інформація про перелік компаній та підприємців, які допомагають в боротьбі з COVID-19, дивлюся: Ахметов, Ярославський, Нова Пошта, Розетка, Рошен (о, і тут цей барига!), Святослав Вакарчук, Мирон Маркевич, сім’я Луценків, Жебрівські, Геннадій Буткевич, Укрлендінгфармінг, сім’я Пінчуків, Фонд Петра Порошено (ух ти! барига і через Фонд допомагає і ще окремо Рошен! Як би я збагатів у 86 разів, я теж би допомогам). Далі йдуть ще багато компаній та прізвищ, «95-го кварталу» та Зеленських поки немає.

Ну ладно, буду шукати далі, то просто в нас ЗМІ такі погані, нічого не знають. Зараз зайду на сайт «95-го кварталу» і все подивлюся в новинах.

Заходжу на сайт, читаю: «Квартал 95» – одна з найбільших в Європі компаній по виробництву розважального контенту». О, це круто, знаєте скільки така компанія може допомогти?! Зараз все знайду. Читаю далі: «прем’єра нового випуску гумористичного шоу «Вечірній Квартал», зйомки мелодрами для каналу «Україна» (ого, а що, Ігор Валерійович, вже не любима бабуся?!) Ну то ладно, далі новини: новий випуск «жіночого кварталу», щось Моnатік переспівав, якась пародія на Тимошенка та Ляшка, ліга смєха, ще який серіал для каналу «Україна», другий сезон серіалу «Папік» (о, це той серіал, який на російському СТС показували!) Але це не тому що товарисч зеленський барига, а тому, що він за мир та дружбу з братськимнародом, а гроші йому потрібні для того, щоб було чим дітей прогодувати.

Ну шо, ніякої благодійності я не знайшов, але в тому що зеленський жлобяра винен все одно - Порошенко.

Ось такий він, ІНШИЙ ПОГЛЯД!

Николай Ильинов