"Ну, що ж, маски скинуто..." - Володимир Омелян

"Ну, що ж, маски скинуто..." - Володимир Омелян

Олігархи і Москва, тверезо оцінивши перспективи Зеленського і розуміючи, що весною 2021 року його реальний рейтинг підтримки складатиме 5-7% за антирейтингу близько 80%, поспіхом витягують консерву #2 - спікера парламенту Разумкова.
Замість епатажного, ексцентричного, «всім все», вайлуватого і пустого Зеленського пропонується альтернатива, яка, на думку проросійських політтехнологів, відповідатиме очікуванням електорату: на заміну хаосу і кризи приходить «soft power”, гаслом якої буде: «ми робитимемо все поволі, але правильно, буде непросто, але обіцяємо врахувати інтереси усіх».
А, насправді, якщо у 2019-2020 крали швидко і багато, то тепер хочуть красти повільніше, але ще більше.

Очевидно, очікуючи на сьогоднішнє інтерв’ю Разумкова на Українській Правді «а ось і я», яскравий захисник Зеленського Сергій Лещенко вчора робить десятихвилинний випуск на «24 Каналі», де відверто називає Разумкова - Тимошенко в Ющенка чи Гройсманом у Порошенка, звинувачує в невдячності і підступності.
Ну, що ж, з 2021 року спробують зняти новий сезон «Слуги Народу», де відбудеться спроба різкої заміни головного героя. Таке колись намагалися зробити з останнім сезоном «Карткового будинку», який розпочинається зі сцени холоднокровної вдови Френка Андервуда біля могили свого чоловіка. Але хорошої президентки з неї не вийшло, серіал закрили.
Хочеться, по людськи, порадити Олені Зеленській все ж поговорити з власним чоловіком про майбутнє. Не про післязавтра, а про 2021. Бо друзі вже не друзі, ворогів купа, любов народна переходить у ненависть через зраду обіцянок і відсутність змін. Ситуація тривожна, насправді. Тут вже не про другий термін йдеться, а як з першого тихо достроково зіскочити, щоб діти змогли бути з батьком, а не передачі носити...
Щодо Разумкова: він - нудний. Гроші йому дадуть, а результату не буде. І це добре, ще один кремлівський проект провалиться.
До речі, не раджу записувати окреме новорічне звернення з трибуни парламенту.
Вийде «фальцет»...
П.С. Шкода, що в Разумкова ніхто не запитує, наскільки етично утримувати мережу ломбардів і займатися лихварством, особливо в часи кризи