"НУ, ВЖЕ ВИСТАЧИТЬ БУТИ ЯК ВСІ: ЛИШЕ ТЕРПІТИ Й ВИЖИВАТИ, СПОДІВАЮЧИСЬ НА ДИВО" - Александр Гончаров

"НУ, ВЖЕ ВИСТАЧИТЬ БУТИ ЯК ВСІ: ЛИШЕ ТЕРПІТИ Й ВИЖИВАТИ, СПОДІВАЮЧИСЬ НА ДИВО" - Александр Гончаров

ТА ЯК І РАНІШЕ НЕ НАМАГАТИСЯ ЗАРОБЛЯТИ ГІДНІ ГРОШІ

Чудо не станеться. Невже для розуміння цього вам недостатньо 30-річного досвіду терплячого очікування розвороту на краще життя?

Перестаньте боятися перебудувати свій вектор, якого дотримуються переважна більшість. Почніть шукати нові можливості для формування особистого капіталу, а не просто сидіти і чекати на диво.

Досить бути як усі. Не можна перебувати у загальному форматі та заробляти більше за інших. Дива не станеться – запам'ятайте це. І, звичайно, радий, що мої слова почали доходити до свідомості окремих моїх друзів у ФБ. Ось учора в одному з коментарів мене попросили: «Прошу Вас практичні кроки написати, наприклад, відкриваємо таку картку, виводимо гроші так, купуємо так, виводимо так».

Відразу хочу попередити, що до початку практичних дій необхідно особисто вибрати один або кілька способів заробітку в крипті. Справа в тому, що крипта буває різною, як і основні способи заробітку на цьому ринку, а саме:

     1. Майнінг.

     2. Трейдинг.

     3. Памп-дамп.

     4. Мемкоїни.

     5. Арбітраж криптовалют.

     6. Інвестиції.

     7. DeFi.

     Вибір багатьох моїх знайомих та колег – довгострокове інвестування + трейдинг + DeFi. Ці сектори ринку мають кращу прибутковість з погляду ризик/прибутковість порівняно з іншими торговими стратегіями. Причому саме в комбінації цих підходів є максимальна синергія.

     Якщо зацікавилися, виберіть авторитетного експерта і приходьте до нього на онлайн-практикум. Там зробите перші кроки щодо інвестиції, наприклад, з DeFi.