"Ну й треш я випадково подивився!" - Анатолій Матвійчук

"Ну й треш я випадково подивився!" - Анатолій Матвійчук

"Скажене весілля" називається. Давно не бачив такого знущання над українцями та їх ментальністю. Шкода лише, що в цьому бере участь чудовий актор Назар Задніровський, який зараз виступає, як такий собі "агент впливу" створюючи образ кумедного і недалекого "хахла" для української публіки.

Якщо коротко, то сюжет такий. У Василя Сердюка, поета і директора краєзнавчого музею на Поділлі, "титульного" українця є донька, що закохується в чорношкірого хлопця з Франції. І починаються пригоди, де пан Василь виступає таким собі заскорузлим провінціалом (не знімає вишиванку), який по суті є противником усього прогресивного і демократичного.

Тема "чорний зять" і "ми українці цього не сприймаємо" - проходить червоною ниткою на тлі вишиванки.

Паралельно летить каміння в город українськиї артефактів - пісні "Смерека"та "Яблука падають", яку виставляють з конкретним коментарем "совок і нафталін". Пісня, до речі, з репертуару Віталія Білоножка. На місці композитора Остапа Гавриша, я б неодмінно подав до суду за публічну дискредитацію твору.

Багато всього в цьому "шедеврі киномистецтва", знятому за державні гроші. Багато що змінилося в країні, але справа Кварталу живе і процвітає - засобами гумору принижувати українців і показувати їхню вторинність. Ну й полуничка у вигляді "священників" - Потапа і Монатіка...

Словом, хай живе новітнє українське кіно. Знищуємо українців за їхні ж гроші. Слава Україні!