"Ну як так? Що з нами не так???" - Павло Вернівский

"Ну як так? Що з нами не так???" - Павло Вернівский

Якщо закінчиться зброя, то будемо воювати лопатами - каже міністр закордонних справ. Саме цікаве, що він не вперше так каже і робив схожі заяви рік тому.

Тому дуже надіюсь, що пан міністр буде першим стояти з лопатою і своїм прикладом покаже як це треба робити!

А взагалі, хочу сказати, що перед тим як робити такі ідіотські заяви, то пану міністру варто було почитати підручники історії. Особливо про Британську імперію, яка маючи невелику армію, побудувала найбільшу імперію світу!

Бо завдяки більш просунутим воєнним технологіям, а саме потужному флоту на морі, та кулеметам з шрапнельними гарматами на суші - ця армія озброєна самою високотехнологічною зброєю не залишала жодного шансу своїм більш численним ворогам, але озброєними лопатами…. ой вірніше списами та луками!!! Для прикладу, можна згадати битву при Омдурмані, коли невеликий експидеційний корпус Кітченера вогнем кулеметів Максим та гвинтівок Лі-Енфілда за кілька годин бою знищив в 4 рази більшу армію суданців, які були озброєні списами та луками!!!

Тому, якби міністр хоч трохи би вчив історію, то він ніколи б не ляпнув такої маячні!

Знаєте, коли я читаю як ЦАХАЛ знаходить на території Сектору Газа величезні підземні тунелі, по яких можна їздити авто. Чи ось недавно вони знайшли величезний підземний завод по виробництву ракет. То не можу зрозуміти: що з нами не так???

Чому бойовики Хамас на території шириною до 12 км і довжиною в 40 км спромоглись таємно побудувати складні інженерні споруди, які по суті дозволяли приховано виробляти зброю під носом у однієї з найтехнологічніших країн світу?

А ми маючи найбільшу після Росії територію, потужну власну науково-технічну базу, величезну підтримку найрозвиненіших країн і не можем сховати виробництво!!!

Та про що тут говорити, якщо наші геніальні керманичі навіть не можуть використати ті гігантські підземні виробничі приміщення, що нам залишилось у спадок від совку!

Ну як так? Що з нами не так???