"НУЛЬ" - Николай Ильинов

"НУЛЬ" - Николай Ильинов

Це фото з дитячого майданчика.
 


 Таке враження, що за рік боротьби з коронавірусом влада не зробила жодного висновку, НУЛЬ, просто нуль висновків. Ми знову почали, як і рік тому, з закриття дитячих майданчиків. Тобто людина, яка приймала рішення про їх закриття, зовсім не пов’язує те, що в Києві до 2 квітня працювали школи та дитячі садочки з тим що захворіло 1460 дітей. У нас у дворі, два дитячих майданчика, там навіть в теплий період року більше трьох дітей ніколи не буває, бо в нас зараз діти такі, що їм краще з телефоном або планшетом гратися ніж у пісочниці або на гойдалці, а у холодний березень, я там взагалі нікого не бачив.
Сьогоднішній ранок показав, що народ вже не буде сидіти без роботи, досить, мабуть вже не вистачає оманських інвестицій, а катарські ще не надійшли на зарплатну карту.
Громадський транспорт нібито не закрито, але перепустки не надали, тому сьогодні, люди, добираючись на роботу на власних автівках, які були заповнені їх колегами, могли спостерігати, як поруч проїжджали автобуси, трамваї, тролейбуси в яких їхало 1-3 людини, одного разу ми нарахували цілих 5 на весь автобус, бо перепусток немає, а без них не впускають! Якщо ще вчора на таксі можна було доїхати за 45 гривень, то сьогодні це маршрут коштував 165 гривень!
До недавнього часу я був обурений, що нам не надали вакцину Pfizer, але тепер зрозумів, що це правильно, бо люди, які не вміють забезпечити пропусками, тобто роздрукувати звичайний папірець та поставити на ньому печатку, точно не зможуть зберігати та транспортувати по всій Україні вакцину, яка потребує зберіганні при температурі -70.
Ну, і щоб закінчити цей пост на мажорній ноті, для бажаючих вакцинуватися повідомлю наступну інформацію: Велика Британія, Німеччина, Нідерланди, Франція, Іспанія, Італія та Польща пообіцяли вакцинувати трудових мігрантів.
Отже, якщо скористатися порадою депутатки від слугі народу: «Валіть із етой страни», то є прекрасний шанс отримати вакцину.