"О сколько нам открытий чудных..." - Алексей Петров

"О сколько нам открытий чудных..." - Алексей Петров

Почувши учора деякі тези із чудового інтерв`ю Ігора Валерійовича, чомусь згадалась радянська телепередача «Очевидное невероятное». Навіть не стільки сам продукт блакитного екрана, скільки фраза Олександра Сергійовича Пушкіна, яка і лунала на початку,

«О сколько нам открытий чудных
Готовят просвещенья дух
И Опыт, сын ошибок трудных,
И Гений, парадоксов друг»...

Щось нове особисто для себе я не почув. І зараз я хочу друзі, щоби ви звернули увагу не на тези одіозного олігарха стосовно подій на Майдані, війни на сході України та фан-клубу Зеленського. Люди такого рангу ніколи не кажуть аби сказати. Кожне слово, кожне речення максимально виважене. Та й це інтервью не випадковість. Воно чомусь будо потрібно Ігору Валерійовичу. Але я зараз за інше... Спробую звернутись до тих прихильників Зеленського, хто ще зберіг можливість думати та аналізувати події.

Дивиться, що виходить... Після слов про спільний фан-клуб і таке інше, вже почали лунати голосні заперечення явного зв’язку шостого президента та олігарха. Мовляв, немає ніяких доказів. Вони просто знайомі, а юрист саме цього олігарха в передвиборчому штабі Зе, то лише випадковість. Насамперед вони друзі з Богданом, а чий він там юрист, то вже справа тридцята. Нагадаю, що чутки саме цьому другу-юристу пророкують посаду глави АП в нової команді. Коротше... Дійсно, немає ніяких доказів тісних зв`язків новообраного президента та одіозного олігарха. І все те, що ви самі придумали, відповідно ви самі і придумали. А тому відчепитися від порядної людини і таке інше. Він сказав ніяких зв`язків із старою системою, значит ніяких зв`язків. Що не зрозуміло?

«Они сказали, что верят на слово! Тут мне карта и повалила!».

А ось зараз друзі, я пропоную повернутись на декілька місяців назад і згадати гучне розслідування Бігуса стосовно сина Гладковського. Нагадайте мені будь ласка, бо я щось забув, а які були докази того, що діючий Президент Петр Порошенко мав причетність до махінацій в Укроборонпромі? Ні факт його знайомства з самим Гладковським (Свінарчуком), а саме причетність до схем? Але ж тоді на це ніхто не звернув увагу і галас стояв до неба.

P.S. І ще... Чомусь саме Бігусу олігарх дав розгорнуте інтерв`ю. Ні, ніяких натяків... Мабуть теж випадковість. Буває...

Гарного усім дня!

Алексей Петров