"Обожнюю зелену пропаганду" - Джон Сміт

"Обожнюю зелену пропаганду" - Джон Сміт

Стільки фактів зеленої недбалості і провалів перед вторгненням, яку дали самі ж зелені хвальки, не вдалося б зібрати за роки.

Цитата Буданова про останній день перед вторгненням:

- 23-го вночі сюди (у ГУР) були викликані наші підрозділи спеціального призначення. О 4-й ранку вони убули на свої місця - найголовніше це аеродром Гостомель. З завданням: затримати ворожу висадку. Бо весь план росіян це була стрімка висадка посадковим способом на аеродром Гостомель і звідти вход в Київ.

- Тобто це був головний план?

- Це був взагалі єдиний план!

Ось такий сеанс самовикриття.

Буданов тут зізнається в купі речей.

Перша:

головний напрям удару ворога Буданов проспав.

План орків, з яких всі ржали, що вони тупі, - пряма спроба косплею операції «Шторм-333» або штурм палацу Аміна радянськими військами в Афганістані в 1977 році. Висадка десантників посадковим способом в аеропорті Кабула, захоплення околиць Кабула, блокування урядових кварталів, захоплення палаца президента, знищення Аміна і заміна його ручним януковичем, якого везли в обозі московської армії.

Це був єдиний план, - каже Буданов.

Цей план вони замаскували брязканням залізом біля наших кордонів, на півночі, на бамбасі і в Криму. А на кордоні з Білоруссю вони зібралися і навели понтони фактично в останній момент.

Так от наша розвідка в особі Буданова напрям головного удару проспала.

Про це сам Буданов і зізнається.

Тут обиватель зазвичай не розуміє: "адже Буданов єдиний попереджав".

Це нам постійно кажуть в марафоні. Що наш супер-розвідник все попереджав, а отже - висновок вам в голову: всі були готові, тихенько готувалися, просто мовчали, щоб не було паніков.

Та "попереджати" можуть журналісти, політики, громадяни.

А глава розвідки зобов'язаний надати військово-політичному керівництву конкретну інформацію: чи буде наступ чи це "брання на понт", далі дату наступу, і далі ще й напрями ударів, при чому не стрілочками в різні боки, а відфільтрувати: ось це відволікаючі удари, щоб нас заплутати, а ось тут буде головний кидок лангуста.

Тоді політичне керівництво віддає наказ, а військове керівництво люб'язно розставляє пастку ворогу. І оті сотні десантників у Гостомелі одразу після висадки потрапляють в оточення і стають цінним обмінним фондом для обміну сотень наших азовців.

Цього зроблено не було.

Бо розвалена в 2020 році ГУР провалилася.

Просто дивіться ті "попередження" від ГУР перед вторгненням. Карту кидаю в коментах. Купа стрілочок з усіх боків, стрілочки з півночі, стрілочки з Донбасу, дві стрілочки з Криму. А от головної стрілочки - удару на Гостомель - нема.

Нашу розвідку ворог заплутав.

Всі армійські генерали до єдиного, які вже дали інтерв'ю, підтверджують, що нападу з усіх боків не чекали, вгадували, думали, удар буде лише на Донбасі.

А тепер Буданов вихваляється у відео, що про удар на Гостомель знав.

Другий момент із відео:

а чому ж затримувати висадку декількох сотень російських десантників відправились якісь "спецпідрозділи ГУР" - фактично легка (найлегша) піхота? А як же ціла 4-а бригада оперативного призначення НГУ, тренована за стандартами НАТО, здатна вести загальновійськовий бій з регулярною армією противника і ... дислокована у смт Гостомель Київської області?

А її там не було. Через тиждень після попереджень В.Бернса про Гостомель переданих Зеленському цю бригаду знімають із Гостомеля і перекидають за сотні кілометрів (на полігон Широкий лан).

Глава ЦРУ Бернс в середині січня каже Зеленському про десант на Гостомель:

 - «Була розкрита певна кількість деталей, наприклад, російські наміри захопити аеродром на північному заході від Києва під назвою Гостомель і використати його як платформу для висадки повітряно-десантних сил, а також щоб пришвидшити захоплення Києва», - розповів директор ЦРУ.

Зеленський це послухав, потиснув руку, помахав у слід, а сам бере і прибирає з Гостомеля гарнізон.

Боневтік бомавзавдання?

Ну і третя річ: ок, точно вже все знали про вторгнення за декілька годин. А чому так важко було подумати в цю мить про важкий ратний труд сєвгіль мусаєвої, що їй потім доведеться робити сльозливе інтерв'ю з морпіхом, який 10 хвилин бігав між розривів мін і підірвати 10 мостів із Криму "не зміг" бо "перебило дріт або висадилась дрг"?

Навіщо було давати таку їжу "секті непідірваних мостів" і зараз змушувати цю секту витрачати ракети СтормШедоу, щоб ці мости в тилу орків зруйнувати?

Може легше було 23 лютого увечері нажать кнопочку і щоб мости через Чонгар - у повітря? І нехай дрот російські дрг ріжуть до посиніння. Мостів уже нема.

Вся ця брехня - для розумово-відсталих. Перше нормальне слідство і вони всі сідають.