"Обстріл Севастополя: що не так із версією окупантів" - Алексей Копытько

"Обстріл Севастополя: що не так із версією окупантів" - Алексей Копытько

Уточнив у кількох джерел, яким абсолютно довіряю. Ані перед, ані після нібито «удару ЗСУ по Севастополю» у місті не оголошували повітряну тривогу. Це аномалія. У Севастополі сирена може волати годинами з приводу та без.

З високою ймовірністю це означає, що знову «відзначилася» російська ППО, яка живе своїм життям, рандомно палить на всі боки і вже вбила своїми ракетами у Севастополі кілька людей.

Росіяни пишуть, що вони своїм ППО “відхилили” на пляж АТАСМS. Швидше за все це нісенітниця. Просто лупнули чимось по Учкуївці і тепер виправдовуються. Російська армія буквально обстрілює Севастополь, як і регулярно бомбардує Бєлгород.

Також намагаються пояснювати, що АТАСМS летить дуже швидко, через що не встигли включити сирену. У це можна повірити у Харкові, але не у Севастополі.

Росіяни самі заявили, що запуск нібито був з району Миколаєва і тепер екіпажам нібито «помстяться» (через пару днів вони традиційно заявлять, що екіпажі “знищені”). Це майже 300 км. Виходить, що російська ППО не лише крива, а й сліпа, раз на такій дистанції не спромоглася сповістити.

До речі, минуло 5 годин, жодних слідів АТАСМS досі не показали.

Сталося все дуже «вчасно». Інформаційно перекриває не лише звірства російських військ проти Харкова, а й річницю взяття Ростова «вагнерівцями».