"Оце все за Зеленським називається компромісом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Оце все за Зеленським називається компромісом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Вывести войска Российской Федерации на компромиссные территории — а это все, что было до 24 февраля, до нападения… Поэтому я и говорю: это компромисс. Вернитесь туда, с чего все началось, и там мы попытаемся решить вопрос Донбасса, сложный вопрос Донбасса». Президент Зеленський, інтерв’ю російським журналістам. Мовою оригіналу.

Тобто, уявіть на мить. Москва відводить своїх горлорізів на території де ніякої війни не було. А ми отримуємо пошматовані Харків, Чернігів, Суми, Охтирку, Ізюм, Тростянець, околиці Києва, Волноваху та Маріуполь, зруйновані нафтобази та склади харчів. Ще тисячі убитих, сотні тисяч відкинутих в злидні і мільярди доларів збитків. І на цих позиціях ми будемо домовлятися на переговорах про долю Донбасу?

Тобто все повернеться у 23 лютого, тільки тепер ми побиті-порубані-скривавлені? Ми за це хлопців ховаємо?

Я вже бачу як реготатимуть російські горлорізи: «Хахли, учитєсь ваєвать – придьом праверім!» Навіть не сумнівайтеся – прийдуть. Тільки підготовані набагато краще. Чи буде нам тоді допомагати Захід, я сильно сумніваюся. Від таких крутіїв як наша влада, я б втомився ще після заяв оточення Зеленського штибу «НАТО нам не допомагає».

Оце все за Зеленським називається компромісом. Знаєте чого я зараз боюся найбільше? Що Путін візьме і погодиться.