Одеські терористи за $150 тисяч мали вбити нардепа та активістів, - СБУ

Затримані в Одесі бойовики готували вбивство народного депутата та громадських активістів

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський, передає Еспресо.TV.

"Бойовиками готувалися вбивства народного депутата і одеських громадських активістів… Мова йде про розгалужену диверсійно-сепаратистську мережу, яка планувала здійснення підривів, вбивств, провокацій і загалом захоплення влади в Одесі та Одеській області", - написав Лубківський.

Також він повідомив, що "для реалізації таких кривавих планів була передбачена сума в 150 тисяч доларів".

"Уже вилучено великий арсенал вогнепальної зброї", - повідомив він..Лубківський також зазначив, що в спецоперації по затриманню бойовиків взяла участь безпрецедентна кількість співробітників СБУ - понад 300 чоловік.  

Нагадаємо, під час свого сьогоднішнього  брифінгу голова СБУ Валинтин Наливайченко повідомив, що кількість затриманих диверсантів в ході проведення третього етапу антитерористичної операції в Одесі та області зросла до 29 осіб.

"Є люди, які на замовлення готували політичні вбивства в регіоні та Одесі,здійснували підпали партійних офісів по рознорядці ватажків ДНР і ЛНР. За планом терористів, це мав би бути початок захоплення території, відірвання Одеси та одеської області від України, обізвавши регіон черговою руспублікою. Ми це попередили", - заявив Наливайченко.