"Один імперський ідіот пообіцяв іншому імперському ідіоту території" - Маson Lemberg

"Один імперський ідіот пообіцяв іншому імперському ідіоту території" - Маson Lemberg

В другій половині 2021 року, до великого вторгнення росії в Україну, американська і російська дипломатичні делегації провели десятки переговорів в Європі.

Ці переговори стосувалися... майбутнього Європи.

росія вимагала відновлення НАТО в кордонах 1997 року, переговори не були про невторгення в Україну.

Тоді ці вимоги і відповідні переговори виглядали доволі дико і смішно - які кордони НАТО 1997 року? Яке "вам абєщалі"? Які нах "вимоги росії", зрештою?

Але після великого вторгення в Україну, точніше після виявлених очікувань ворога від цього вторгнення, все заграло зовсім іншими фарбами, в яких переговори щодо "граніц НАТО 1997 року" були зовсім не відволіканням від нападу на Україну, а відображали стратегічні цілі росії в Європі.

Тоді, в другій половині 2021, росія розглядала Україну як "вирішене питання". російську армію в Україні мали зустріти з квітами. Київ мав бути окупований за 3 дні, Україна - за два тижні. І з цього часу Україна й українці мали стати російським плацдармом для завоювання Європи.

Плацдарм був не єдиний. Угорщина, братушки-серби, як мінімум боснійські, були іншими плацдармами. Роль Угорщини, судячи з усього полягала і руйнуванні НАТО і Європи зсередини.

Достеменно поки що не відомо що було обіцяно Орбану за ці функції, але хочу звернути увагу, що це "щось" було настільки серйозне, що всі ці три роки Угорщина (як держава) є найбільшим союзником росії і послідовно діє в інтересах Росії, починаючи від розміщення угорських "військ" на кордоні з Україною на момент вторгення, закінчуючи спробами купляти газ за рублі рятуючи росію, різних спроб блокування санкцій, різних спроб блокування постачання зброї чи фінансування України.

За ці 3 роки від росії відвернулося багато найближчих союзників і її почали сприймати вороже як Вірменія, так і Казахстан, але Угорщина в особі Орбана вірно і послідовно продовжує відстоювати інтереси росії.

Саме тому, я припускаю, що один імперський ідіот пообіцяв іншому імперському ідіоту території. І маю припущення що в моделі "кордони НАТО 1997 року" мали ділити не тільки українське Закарпаття, а й Словаччину, Румунію і Хорватію. Ось це і рухає Орбаном.

І навіть попри складність і безперспективність його ситуації сьогодні (для того щоб вона почала реалізовуватись, російські війська мають контролювати західний кордон України), угорський імперець настільки відморожений, що продовжує за це боротись, жертвуючи своєю державою, матеріальним становищем громадян ітд.

Тобто, якщо розглядати його через порівняння, то Орбан - це аналог Лукашенка, але куди більш упоротіший в своїх ідеях знищення України. Ссикун з вусами захищає свою дупу, угорський імперець, навіть попри безперспективність продовжує відстоювати інтереси росії у ворожому для нього середовищі.

І щонайголовніше - його мета знищення України. Бо тільки в такому випадку його плани можуть почати втілюватися.

Він сьогодні прибув на переговори до України на запрошення Зеленського. З ним веде переговори "гарант" суверенітету і територіальної цілісності України.