"Один народ?" - Олена Кудренко

"Один народ?" - Олена Кудренко

Деякі ЗМІ наплутали з інформацією, в кого там мати українка. Наче в розмові Уолеса з Шойгу перед вторгненням росіян хтось з них сказав: "в мене мати українка..." Одні написали, що в Уолеса - і тому він знав, що ми будемо боротися. Інші написали, що в Шойгу - і тому він додав, що "мать украінка, єто всє одін народ".

Вікіпедія каже, що дійсно в Шойгу. Мати його звалася Олександра Кудрявцева, і його рідня по матері - дійсно українці.

Я здивована, якщо чесно, бо на нас, славян, Шойгу не дуже схожий. В мене тоді інше припущення:

багато родин є, наприклад, в Чікаго. Там може бути батько американець і мати українка - тут теж підстави казати, що ми один народ?

Чи мати росіянка, а батько китаєць - як це зараз все частіше відбувається. Теж можна стверджувати, що росія і Китай один народ? Китайський, напевно.

Другий нюанс. Яким треба бути виродком, щоб мати українське коріння і йти вбивати українців? Це гени батька так повпливали? Там настільки багато лайна, що воно пересилило нормальні якості характера та спотворило все те справжнє, що могла би дати йому мати-українка?

Що ж це за "нація" така, яка не розуміє ні причин, ні наслідків?

Українці з'явилися в російських єб..нях, бо Сталін проводив "велике переселення народів". Бо змішував своє лайно з нашою українською ідентичністю. Щоб всіляким шойгу додати бодай трохи українського розуму. Саме через депортацію та переселення в тих єб..нях з'явився наш український борщ. Бо борщ там, де є українці.

А китайцям слід задуматися.