"Одні вмирають на полі бою, а інші гребуть мільйони САМЕ ЗАРАЗ!" - Олена Кудренко

"Одні вмирають на полі бою, а інші гребуть мільйони САМЕ ЗАРАЗ!" - Олена Кудренко

Мені здається, корупція Слуг Народу зухваліша, ніж при Януковичі. Бо тоді хоча би війни не було - а зараз одні вмирають на полі бою, пускають собі кулю в тіло під Вугледаром від відчаю, а інші гребуть мільйони САМЕ, с...ка, ЗАРАЗ!

Майдан. Янукович втік. Я тоді ще Шустера дивилася час від часу, де тоді розповіли, як відкрилися факти про звезення мішків з готівкою з усіх наших регіонів в якісь провладні коридори, чи то підвали. Ті гребли нахабно, зухвало, вважаючи, що сім'я прийшла до влади, як рабовласники всієї країни. Наші регіони доїли на величезну кількість готівки, відбирали бізнеси.

Зараз, коли країна балансує на межі невизначеності, куди не плюнь - майже стовідсотково попадеш в корупціонера Слугу Народу. Жеруть, як востаннє. Як свині.

Мені огидний цеп тип людей: ти у владу йдеш жерти, бо не вмієш створювати. Тобі дай кабінет та повноваження, але ти не здатен ні перебудувати систему на кращу (це ж які знання потрібні), ні винайти щось нове та ефективне. Якось і їжаку зрозуміло, що взяли тебе на роль слухняного виконавця, натискача зеленої кнопки, ось і все. І цинізм якраз в тому, що всі ці історії про тих, хто затриманий (а скількох ще просто не чіпають?) - під час страшної війни.

Чим ближче до фронту - тим більше розуміння дійсності. Коли десь палає - то завжди є частина людей, яка біжить ВІД епіцентру події, і частина, яка біжить ДО нього. Так ось, Слуги Народу організовано біжать ВІД. Закриваючи очі на смерті, руйнації, на крики волонтерів та військових про збори, ці "товариші" у вишиванках перераховують на власних ліжках гроші, отримані від ухилянтів, від підроблення справок, від занесення когось в систему для виїзду закордон, від голосування за вказівкою зверху...

А тепер в наше інфополе вкидають статтю іноземних змі, щоб промацати відношення населення до капітуляції, до підписання документу, який за умовами більше вигідний росії, та дасть їй час відновити сили для подальшої війни з нами. Бо дійсно, приїздять до тебе у Францію, Німеччину, США з лютого 2022 року такі незрозумілі діячі, які проср...ли підготовку до російського вторгнення, потім виплили лише на волі народу до боротьби, на грошах та донатах цивільного населення, на їх життях, а тепер носяться з самітами миру та планами, де в цілому лише прохання, прохання, прохання... Дайте, дайте... - Тепер Україна не приймає з усіх сторін? Це вже не смішно?

Коли за спиною цих діячів у кросівках та футболках (наче самі тільки з фронту) корупціонери через один - депутати їх монобільшості. Коли зрадники через один - ті, яких привели ці брутальні "мачо" до влади разом з собою. Коли кабінет міністрів України складається з радників Єрмака. Коли медіа вихваляють владу та затикають рота незгодним. Ось сюди би зараз Наташу Мосейчук з її спічем про кунги свого часу. Вона ж вміє заламувати руки та кричати, як все погано?

Гидко. Знову переконуюсь, що далеко не всі вміють зазирнути в наше "завтра". Бо те, що вони творять сьогодні - наше "завтра" не те що руйнує. Воно його у нас відбирає зовсім.