"Одна з найдебільніших реалій нашого життя" - Карл Волох

"Одна з найдебільніших реалій нашого життя" - Карл Волох

Одна з найдебільніших реалій нашого життя - традиційно наднизький рівень довіри до Верховної Ради. Раціонального пояснення цьому знайти непросто.

Якщо мова про невдоволення політикою влади, то формують її точно не в ВР, а на Банковій, авторитет якої, згідно соціології, незрівняно вищий. Якщо про корупцію, то й тут ОПа (й Кабмін) дадуть парламентові сто балів вперед - вже хоча би тому, що корупційні можливості виконавчої влади (та кураторів із ОПи) незрівняно вищі. Конверти, котрі роздають щомісяця слухняним хлопчикам і дівчаткам із монокоаліціі - це просто копійки на тлі мільярдів, які крадуться, наприклад, у провідних державних компаніях.

Ну, є фактор скандалів, повʼязаний із пʼяними аваріями та різними іншими неподобствами депутатів. Але це така дрібниця порівняно з факторами справді суттєвими.

Що прикро. Навіть у нинішньому своєму складі (найгіршому за історію незалежності) цей колективний розум у разі необхідності цілком здатний вивести країну з кризи, як це вже не раз бувало в минулому.

Ще раз підкреслю: не Рада така вдала (тим паче, нинішня), а решта органів влади набагато гірші. А рейтинги показують протилежне. І це не справедливо

Не розумію, чому ви так емоційно ставитеся до дописів нашої улюблениці М.Безумної. Ви останню соціологію КМІС дивилися? А рівень довіри (майже абсолютний) до Генерала?

Враховуючи, що сам він у політичний піар не вкладається, гадаю, зусилля невтомної рудої мандавошки дають неабиякий результат (хіба що, протилежний тому, на який вона й її бос розраховують).

Єдина небезпека: якщо вона залишатиметься й надалі такою ж ефективною, народ у якийсь день візьме вила й попре на Банкову. Але якийсь запас міцності в Кращебвтіка ще є, тому, слідкуємо