"Одного дня після війни" - Віталій Гайдукевич

"Одного дня після війни" - Віталій Гайдукевич

Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. Скоріш за все цю фразу Черчилль не говорив, але вона актуальна - дії Росії тому доказ. Все, що озвучував Кремль десятиріччами, усе їх "антифашистське" пабєдабєсіє і медійні війни із "фашистами", є димова завіса власне російського нацизму. На кордонах цивілізованого світу стоїть абсолютно нацистське державне утворення із мільйонами зазомбованих людей, кожен з яких є співучасником злочинів Путлєра. Це факт. А значить після перемоги України і світу, Росія має пройти шлях нацистської Німеччини - денацифікацію.

"Занадто багато людей і в США, і в Англії дотримуються думки, що німецький народ загалом не несе відповідальності за те, що сталося, винні лише деякі нацисти. На жаль, це не відповідає дійсності.

Німецький народ повинен зрозуміти, що вся нація брала участь у беззаконні, у змові проти сучасної цивілізації", – говорив під час Другої Світової президент США Франклін Рузвельт.

Задовго до капітуляції Німеччини, починаючи з 1942 року, Управління стратегічних служб США готувало майбутню денацифікацію Німеччини. Зокрема руками німецьких науковців, які встигли емігрувати до Штатів після приходу до влади Гітлера." (с) УП Михайло Кригель

"Психологічні засади денацифікації розробив Карл Юнг. Те, що сталося з німцями, починаючи з приходу Гітлера до влади, він визначив як хворобу. На його думку, ця хвороба зачепила всіх, незалежно від членства в нацистській партії.

"Терапію" німців можна назвати шоковою.

У деяких містах їх возили на примусові "екскурсії" в колишні концтабори. Після чого показували документальний фільм про табори знищення "Жорна смерті" та знімки жертв нацизму.

"Натовп зібрався навколо фотографій, на яких на перший погляд зображено сміття, але насправді це були людські тіла, – згадував англійський письменник Джеймс Стерн. – Під кожною фотографією написано: "Хто винен?". Спостерігачі дивляться мовчки, ніби в гіпнозі, і незабаром починають по одному йти. Пізніше плакати замінять чіткішими фотографіями з написом: "Це місто винне! Ви винні!".

Ще одним інструментом денацифікації стала участь німців у ексгумації тіл жертв нацизму в місцях масових поховань. Включно й тих німців, які запевняли, що "в усьому винен Гітлер" і "ми не знали". " (с) УП Михайло Кригель

Україна і цивілізований світ не зможуть повторити алгоритм денацифікації один до одного. Для цього потрібно фізично контролювати території РФ, а завойовувати зброєю весь цей простір ніхто не буде - світ чекатиме, поки воно розвалиться на складові само. Але без денацифікації 140 мільйонів зазомбованих Кремлем, будуть постійною загрозою усім.

Прочитайте статтю, як і чому провадили денацифікацію Німеччини. Там є над чим замислитися. Посилання в коментарях.