"Офіційна заява партіі Батьківщина" - Сергій Фурса

"Офіційна заява партіі Батьківщина" - Сергій Фурса

Сьогодні вночі влада знову вчинила зухвалий злочин проти украінського народу. Під прикриттям темряви і коритуючись відсутністю у краіні Юліі Тимошенко, яка мала честь брати участь у славетному форумі лідерів Європи на чолі з відомим борцем за незалежність Каталоніі Карлосом Пучдемоном, влада вкрала у людей годину часу. Зроблено це було руками відомого компрадора і першого заступника міністра економіки Max Nefyodov. 

Після того, як влада вкрала у людей останнє, після того, як влаштувала тарифний геноцид, прийшлв час вкрасти найжорожчє -час. Святу украінську годину. Найкращу годину у житті кожного просто украінця. Це часовий геноцид. Влада краде час на поталу мафіі, місцевим олігархам і світовим фінансовим воротилам, таким як Джордж Сорос. 

У влади не лишилося совісті. Вони примушують нас жити за європейським часом, коли зарплати в краіні зовсім не європейські. 

Спочатку дайте людям європейські зарплати, а потім вже встановлюйте европейський час. Але ця година часу дорого коштуватиме украінським олігархам. Юлія Тимошенко розпочинає боротьбу і всеукраінський тур, який поверне годину часу украінцям. Відразу після виборів ми обіцяємо, що повернемо стрілки на годину назад. Більше того, ми повернемо стрілки на дві години назад. 

Досить коритися мафіі, досить грати за чужими правилами. 

Ні часовому геноциду. 

В краіні вже не лишилося нічого, тотальне зубожіння і геноцид у всьому. Але в краіні ще є Віра, Надія і Юля. Весна прийде. 

І ми повернемо час простим украінцям. Старанням партіі Батьківщина і особисто зусиллями Юліі Володимирівни Тимошенко.

Сергій Фурса