"Ох вже ця дипломатична мова)))" - Олена Кудренко

"Ох вже ця дипломатична мова)))" - Олена Кудренко

"Україна та Угорщина заявили про намір вирішити накопичені двосторонні проблеми" - в той час, як проблеми зовсім не двосторонні. Угорщина єдина в цій ситуації є проблемою, сама створила міфічне підгрунтя для зазіхань на зміну нашої Конституції, але дипломатична мова не дозволяє прямо послати її за курсом російського корабля.

"Угорщина готова підтримати модернізацію української економіки", - ЩО?))) Країна, яка сидить на дотаціях Євросоюзу, готова ще когось підтримати? Будучи нездатною підтримувати власну економіку на більш незалежному та самодостатньому рівні?

"Темою переговорів була можливість створення миру в Україні", - було би смішно, якби не було так сумно. Я дійсно бажаю угорцям нашої участі, коли би вони стикнулися з агресією Росії, а "створення миру" носило би конкретний характер - примусової капітуляції Угорщини.

В світі є порода, а є шавки. Це якщо без дипломатичної мови. До породи я віднесу не тільки свою улюблену Велику Британію, наприклад, але й нашу Україну. Бо навіть у нас, попри купу сміття, пробивається на світ витончений, волелюбний, чистий, принциповий характер.