"Омеженість в знаннях межує з тупістю" - Павло Вернівский

"Омеженість в знаннях межує з тупістю" - Павло Вернівский

Знаєте, я практично не звертаю уваги хто і як мене називає. Однак, є речі які я не можу ігнорувати - це обмеженість в знаннях, яка межує з тупістю.

От наприклад, озвучив недавно ідею створення наукового мозкового центру.

І тут з’являються певні товариші, які одразу вішають на ці інститутуціі клеймо СРСР.

А Office of Scientific Research and Development (OS R&D), який був створенний в роки Другої світової в США, це також совок?

А може сучасна американська DARPA це теж совок? Ну якщо не чули про DARPA, то напевно чули про NASA. Якщо хтось не розуміє, що це за звір такий, то це не просто контора, яка в космос ракети запускає!! Це той самий науковий мозковий центр, який здійснює самостійно, координує та направляє розробки і дослідження технологій пов’язаних з космосам!!!

Мовчу вже про те, що навіть той же ху@овий совок чомусь міг направляти дослідження і розробки українських інженерів, вчених. І тоді українці розробляли ракети, літаки, кораблі. А теперішні вумніки навіть не можуть скористатися накопиченим досвідом своїх батьків та дідів…

Бо ці тупі люди не розуміють, що інструмент не може бути совковий чи не-совковий. Це лише інструмент, яким можуть користатись різні краіни і люди, для вирішення певних завдань.