"Он тупой, но он наймьот професіоналов, - казали нам в 2019..." - Джон Сміт

"Он тупой, но он наймьот професіоналов, - казали нам в 2019..." - Джон Сміт

Залужний окрім констатації, що він зумів зупинити ворога (непереможного до того в очах всіх) і перевести протистояння з ним в позиційну фазу (факт чого чомусь всі сприйняли за "погані новини"), фактично констатував провал президента Зеленського.

Це Зеленський за 2 роки так і не забезпечив перехід оборонки на воєнні рейки.

Далекобійні ракети, щоб наносити удари углиб росії, Залужний просив ще рік тому в статті з Забродським. Не отримав досі.

Єменські бойовики-хусити (!) вже обстріляли Ізраїль ракетами з дальністю 1900 км. Навіть Ірану під санкціями вдається ракети клепати в кількостях, коли вистачає і собі, і сателітам.

Ми за повного сприяння і допомоги Заходу за 2 роки не змогли забезпечити себе якщо не ракетами, які Захід давати боїться, то виробничими потужностями і матеріалами для їх масованого виробництва у себе.

FPV-дрони виробляє і закуповує Стерненко замість держави.

Держава Зеленського за 2 роки не зуміла навіть купити технологію виробництва двигунів для "весільних" дронів-камікадзе, щоб не конкурувати з орками за китайські запчастини. Завтра Китай вступить в 3-ю Світову і перекриє нам поставки, а ці почнуть бігати з жопою в милі. Бо просто скопіювати/купити технологію, де мідну проволку машинка намотує на магнітну болванку, а гвинти пресує прес із переплавленого пластика, сумрачний геній арахамій не здатний.

В Німеччині завод БМВ вже обходиться без людей. Просто роботизовані механічні руки перекидають заготовку автомобільного двигуна з одної лінії на іншу, а по цеху бродить одинокий тіпок, який слідкує, щоб все працювало.

"Он тупой, но он наймьот професіоналов", - казали нам в 2019. Ок, ви не Німеччина. Але навіть ХАМАС під Газою в тоннелях збирає ракети, навіть досі попри ізраїльський чугуній на голови десятками тонн запускає по Тель-Авіву, ось пару днів тому. Ось це - професіонали! А зелені "професіонали" не можуть навіть просто посадити тисячу людей з паяльниками за стіл, надати їм ритмічне фінансування і поставки деталей, щоб забезпечити збірку простих дронів нехай вже й з китайських комплектуючих, але не десятками, а ТИСЯЧАМИ на день. Щоб завалити ними першу лінію, доки орки не винайшли протиотруту.

--------

Залужний змушений писати статтю з проханням про технологічний ривок до Заходу.

Бо до Зеленського - немає сенсу.

Зате в цей час чинушки Зеленського виділяли сотні мільйонів своїм шісткам на серіали про шісток.

Насправді, чи є в нас президент, чи його нема - вже нема сенсу. Зеленський не впливає ні на що. Навіть навпаки: саме він і його наркомани є тим бутилочним горлом, через яке в нас все застрягає.

---

І так: комбата Купола, який ще в березні передрік неможливість "швидкого красивого маневру", вже повернули із заслання?

Те, що якийсь клєрк із Офісу, помічник начальника скрєпок, має картбланш публічно журіть Головкома ЗСУ під час війни, просто показує яку вакханалію, який бардак з управлінням розвів Зеленський.

Залужний запропонував і українцям, і цивілізованому світу шлях до перемоги.

Зараз всі потриндять, заспокояться і в принципі в кінці все одно зійдуться на безальтернативності шляху Залужного.

А от Зеленський і його кліка нічого запропонувати не можуть. З усіма своїми предвоєнними ідеями з заглянуть в глаза, розмінування і розведення - банкрот. На другий день вторгнення вже побіг домовлятися з рускімі в Білорусь. Потім Ердоган і Джонсон дали по шапці, став малювати себе в образі Че Гевари. Потім йому пояснили, що Че Гевара це терорист і для США ворог і ми можемо нарватися, футболки з Че Геварою зняв, і став качать біцуху. Ось ми вдвох з щєтіною в ОП серед мішків з піском, ось я стріляв в рускій десант, ось гранатомет за занавєской, а трупи рускіх з'їв Арестович з Мівіною.

Всі ідеї перемоги: дай-дай-дай, фак офф, містер Маск, фак офф, Бен Уоллес, фак офф евриуан критики, є тільки ЙА!

Залужний в статті принаймні вибачився за помилку:

 - "Я вважав, що 150 тис жмурів змусять орків жахнутися".

Але, по-перше, Залужний принаймні зумів ці 150 тис жмурів зробити. А по-друге, він все-таки не був далеким від правди: Прігожин дійсно жахувся і, щоб не відповідати за жмурів, які йому замовив путін, спробував посадити путіна на перо.

Так що Залужний попри деякі прорахунки зовсім і не дурень виявився.

А по-третє, сам-то Зеленський на відміну від Залужного за свої помилки не вибачився.

Так що не клеркам-корупціонерам розповідати, що там мав казати Залужний, а що не мав. Зеленському варто б притушити вихлоп і вчасно прилаштуватися в кільватер ідей Залужного і кричать: "я тоже так вважаю!"