"Он вам не Дімон" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Он вам не Дімон" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

...себто голова путінської партії "Єдіная Росія", заступник голови "Савєта бєзапасності РФ" та колишній ТВО Путіна на посаді президента видав черговий допис і заявив що існування Незалежної України загрожує самим українцям. Чому?

Тому що Москва вважає що існування Незалежної України для неї небезпечне і тому знову й знову буде ломитися до нас з війною. Ну от намарили вони собі, що від нас існує загроза. Хоча справді - існує. Бо хіба може Москва терпіти біля себе пострадянську країну, яка вперто іде на Захід - ще й Майдани проти президентів-диктаторів влаштовує? Для Росії - це надто поганий приклад.

Так от Москва вважає, що Україна для них небезпечна, тому знову й знову буде лізти до нас з війною. Тому Незалежна Україна для українців небезпечна. Бо Росія буде стріляти. Ну ви зрозуміли? Вам небезпечно не платити рекетиру, тому що...

Я не даремно перелічив, хто такий Медведєв "он вам не Дімон". Можемо цілком відверто сприймати його слова за наміри офіційної Москви щодо нас.

У зв'язку із цим питання до керівництва України. Ми маємо якийсь план існування на 2024 і подальші роки, крім займатися самонавіюванням, що от зараз і ще трошки, Захід знову дасть нам зброю, бабло і потоки гуманітарки? Яку мету ставить перед собою керівництво України? Скільки часу воно планує воювати? З яких шишив збирається оплачувати розходи країни? Який відсоток людей готове мобілізувати - а який мобілізувати не можна категорично? Які наші плани на майбутнє?

Чи всі наші плани - заклиук Федорова збирати ФПВ вдома, та заклик Лещенка до країн Заходу припинити допомагати нашим біженцям?

Я бачу плани Москви. Я чомусь не бачу планів керівницітва України. Чому?