"Оновлення перегрузкою..." - Богдан Буткевич

"Оновлення перегрузкою..." - Богдан Буткевич

Отже, ми увійшли в пік(е) операції Банкової по порятунку рейтингу Зеленського під назвою "Оновлення перегрузкою".

Повністю змінено все керівництво армії.

На наступному тижні будуть кадрові перестановки в Кабміні та серед силовиків. Я про це писав ще кілька тижнів тому - не буду повторюватися. Власне, все, як і прогнозувалося.

Великий привіт всім утиркам, які розповідали, що цей сценарій - це вороже ІПСО / плід моєї запаленої свідомості / у мене погані джерела тощо.

Але.

При всьому моєму суперкритичному ставленні до діючої влади закликаю припинити срач та накиди на новопризначених керівників ЗСУ.

Так, всі бачать, як огидно звільняли Залужного чи того ж Наєва.

Так, ми всі прекрасно розуміємо, що Зеленський просто маніакально хотів прибрати популярнішого за себе персонажа - решта пояснень є просто додатковими до цього.

Так, ми всі прекрасно розуміємо, що тепер ЗСУ, по суті, напряму керуватиме ОП. І це матиме дуже погані наслідки.

Але.

Україна зараз знаходиться в одній з найбільш критичних ситуацій за весь час повномасштабного вторгнення. Ви собі не уявляєте, наскільки все висить на волосині.

А ЗСУ - це чи не єдиний державний інститут, який зберігає майже повну довіру людей. Тоді як всі інші - в ауті або скоро будуть.

Тому весь свій негатив та емоції спрямовуйте на правильного адресата. Того, що має адресу на вулиці Банковій.

Хто б не очолив будь-який напрямок в Силах Оборони - він отримує дуже важке завдання. Де ціна на виході - це людські життя. Кожного в цій країні.

Ми маємо підтримувати ЗСУ всіма силами і не допустити їх делегітимізації.

Адже кожен з нас - це і є ЗСУ, нагадаю. У нас - народна армія. І було б верхом тупості протиставляти через когось народ з армією. А певні нехороші тенденції вже бачу.

Тому ще раз - зупиніть срачі на тему армії. Або персоналій керівництва в ній.

Зеленський ризикнув зараз всіма залишками свого рейтингу. Довів.ю що самемі тілтки цей рейтинг є альфою та омегою для нього.

Тому - все, що відбувається, є саме його повною і безапеляційною відповідальністю.

Тому всі претензії - до нього і його ларьочників.

А новому керівництву армії я особисто бажаю повного успіху.

І сміливості казати ні, коли наполеонам з ОП знову захочеться помалювати стрілочки на карті та погратися в "успішний комунікаційний кейс "Бахмут/Авдіївка". Задля створення чергової "перемоги" для відосика.