"Операція «Державник Зеленський» або «Рейтинг понад усе» провалено!" - Олександр Погребиський

"Операція «Державник Зеленський» або «Рейтинг понад усе» провалено!" - Олександр Погребиський

Останім часом багато, хто з вас бачив, чув та навіть побачив можливість, що Зеленський стає на рейки державності.
Це помилкова думка, яку інформаційно «спеціалісти ОПУ» намагаються посіяти в головах притомних громадян.
Не може бути державником людина, яка від початку нападу рф на Україну в 2014 році, розказувала про зустріч військових рф з українськими ЗСУ десь по середині України.
Не може раптово стати державником людина, яка проводила концерт в Гордівці коли там в той самий момент «Бєзлєр», захопив та вбивав патріота Рибака.
Не може бути державником людина, яка разом зі своїм колективом жартувала над ЗСУ!
Не може бути державником людина, яка відповідаючи за ЗСУ провалила закупівлю озброєння під час війни!
Не може бути державником людина, яка платить військовим за те, щоб вони не відкривали вогонь у ворога!
Не може бути державником людина, яка забороняє працювати контрснайперським парам, в той час як ворожі снайпери вбивають наших військових.
Не може бути державником людина, яка забороняє працювати нашим розвідникам на лінії зіткнення, в той час як гинуть наші військові підриваючись в тилу на невідомих вибухових пристроях!


Не може бути державником людина, яка дає команду розслідувати підриви наших військових на фронті, міністру оборони та Головнокомандувачу, тільки тому, що в них немає на це повноважень. А коли ДБР відкриває в цей же день провадження проти наших військових, це точно не державницькі рішення!
Не може бути державником людина, яка рятуючи свій особистий рейтинг та вводячи санкції проти каналів з ворожою для держави риторикою, не думає про наслідки для наших військових на фронті.
Не може бути державником людина, яку оточують радники, які дозволяють собі називати дії МВФ « Это они обкакались».
Не може бути державником людина, в якої на найвищому рівні відбувається злив наймасштабнішої та найефективнішою спецоперації СБУ, а у відповідь людина не починає наймасштабніше розслідування причин і пошуку винних.