"ОПОЗИЦІЯ УЖЕ ВИГРАЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ОПОЗИЦІЯ УЖЕ ВИГРАЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Це називається: ми тільки чхнули - а вони вже від КОВІДу конають.

О шостій ранку поліція і значні сили Нацгвардії повністюю перекрили урядовий квартал. Очевидно - перед виступом найвпливовішого у Верховній раді.

Інформація чи пригнали в центр Києва системи "Смерч" на МАЗ-Богданах (поставлених "свинарчуками), армійські швидкі (поставлені "свинарчуками"), чи підняли в небо авіацію (відновлену Павловським) і чи вивели на Дніпро катери "Кентавр" (закуплені Павловським) ще перевіряється. Але переконаний - сухпаї у вакуум-пакетах з термопідігрівом (якими ЗСУ забезпечив Марченко і які вже не закуповують) гвардійцям на руки видали. Для гарного настрою.

Про істерику яку закатили ватно-зелені телеги і групи на ФБ через "реванш Порошенка", я взагалі мовчу. Просторівання про "сильно недооцінюють ресурси політика у якого за плечима два Майдани" просто доставляють. Ваша правда - два Майдани. Роки опозиції - за Кучми, а не за вашого, цього. Порошенко в опозиції був довше ніж всі вони у владі.

Після 20 хв. читання всього цього, враження ніби Порошенко уже в'їжджає на Банкову. На білому БТРі.

Смішно і сумно. Йолопи зелені! Ви хоч розумієте наскільки кумедно ви виглядаєте? У вашого президента - найвищій рейтинг. У вас - власний генпрокурор, власний голова СБУ, власний міністр МВС і власний голова ДБР. У країні війна - це вже запорука, що фронтовики (яких в опозиції дуже багато) червоних ліній не перетнуть.

Чого ви боїтитеся? Акцій протесту? Та за Порошенка вони йшли нон-стопом, від "ночей на Банковій" до міхо-майданчика під ВР - під Адміністрацію президента тоді можна було прийти без будь-якого догляду речей, як зараз. За Порошенка на Банкову ходили навіть під час гарячої фази АТО - ви обмежуєете пересування громадян центром столиці під час "перемир'я ім. Зеленського".

Невже самі не бачите наскільки ваш президент і всі ви виглядаєте... коміками? Правду кажуть, президента з коміків вивести можна, а от коміка з президента...

Очевидно - опозиції сьогодні можна просто зібратися і поспівати пісень. Моральну перемогу опозиція вже здобула. Влада перелякана. Натовпи Нацгвардії на вулицях Києва - доказ.

Оце - реальна ціна і їхнім рейтингам, і їхній підтримці. І їм самим - як людям і як громадянам.

Відтак - до зустрічі. Майдан Незалежності. Сьогодні. 19-00