"Ось вам і ступінь незалежності Умерова від єрмачні" - Богдан Буткевич

"Ось вам і ступінь незалежності Умерова від єрмачні" - Богдан Буткевич

А тим часом - продовжуємо наш серіал: Як зробити винним у шашличках на майські військових? І конкретно - Залужного. І потім виграти президентські вибори за рахунок кретинів.

А просто. Самого Головкома поки бобо чіпати. Тому, будемо по шматочках вибивати його людей і позбавляти влади. Плюс навіювати планктону з телеграму, що то не політичне керівництво до останнього не готувало країну до війни і брехало населенню. А у всьому винні кляті військові.

Південь здали не зрадники Баканова чи депутати-слуги, які не дали навіть додаткових грошей на армію прямо перед війною та прихильниця "АллатРи" Верещук, яка за кілька днів до великого вторгнення на Чонгарі відкривала шатли нові.

Винен Наєв. І Залужний, звичайно.

А як приховати це? Заховати наїзд на Наєва, який і є головною ціллю, за змінами тих керівників, по яким дійсно є питання.

Так що кушайте і обляпайтесь "відсутністю конфлікту між Зеленським і Залужним". По самі вінця.

Це я про шо? А от про шо.

Міністр оборони Рустем Умєров готує подання на звільнення трьох командувачів ЗСУ — джерела "УП" у військово-політичному керівництві.

-командувача Медичних сил ЗСУ Тетяну Остащенко;

-командувача Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександра Тарнавського;

-командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва.

На звільненні Остащенко наполягали парамедики та волонтери, які займаються медичним забезпеченням Сил оборони.

Наєв, за інформацією джерел журналістів, може стати одним із головних фігурантів справи щодо оборони Херсонщини в 2022 році.

Причини звільнення Тарнавського, який очолює один із напрямків українського контрнаступу, невідомі.

А, ну й ось вам і ступінь незалежності Умерова від єрмачні. Все тепер кришталево зрозуміло й ясно. Я вже мовчу по те, що у нас не підписані контракти пр речовому забезпеченню - зате Умеров біжить виконувати забаганки зе і ко.

Несемося. В повну сраку.