"Останній раз про фаріоншу, бо вже задовбали за останні дні цією істотою" - Богдан Буткевич

"Останній раз про фаріоншу, бо вже задовбали за останні дні цією істотою" - Богдан Буткевич

От ця історія, де ця грьобана потвора здала свого ж шанувальника з Криму, який їй написав листа підтримки (!), а вона додумалася його викласти без затирання імені та всіх вихідних даних в мережу, після чого чувака закономірно звинтило ФСБ - вона потрібна була для чого?

Для того, щоб всі, у кого досі її риторика, що мімікрує під захист української мови, нарешті побачили її справжню сущ(ч)ність.

Провокаторки та бридотної хайпожерки. Яка все життя живиться за рахунок цих провокацій - і більше за нею нема нічого.

Вона - втілення класичного гебістського методу "гнилої сельодки". Коли ніби правильні речі говоряться настільки огидним персонажем та в таких умовах - щоби ці правильні речі потім смерділи.

Так-так, це я про її нібито захист україснької. Паралельно з доведенням цього всього до абсурду. Та постійним провокуванням конфлікту і розколу в середині України - типу як в останній історії з 3-ою штурмовою. Та виступанням у ролі пугала для російської найтупішої пропаганди в стилі" распятих мальчіков" та "давайте заборонима ім'я Іван".

Не знаю, чи вона спеціально здала цього студента з Криму гебні чи просто настільки тупорила. Не здивуюся ні тому, ні тому.

Не знаю, чи завжди вона співпрацювала з російськими спецслужбами, чи вони використовують її втемну. Думаю, було і те, і те. Недаремно воно ж в КПРС полізло тоді, коли звідти виходили всі.

Однак більш шкідливого персонажа ще треба пошукати - саме для захисту української. Це - мерзотний паразит, який паразитує на наших болях.

Я прям сильно закликаю всіх колег нарешті перестати давати їй слово і вестися на її вкиди. Чим ви тільки допомагаєте підтримувати її медійне існування.

Вона має піти нарешті в забуття. Щоб воно там не гугнявило в своїх телеграмах - не звертайте увагу, не давайте майданчиків і не розносьте її єресь.

Хай втоне у власній жовчі.