«Остання неділя зими» - Олег Пономар

«Остання неділя зими» - Олег Пономар

Снігова лавина: у США опублікували службову записку членів Демократичної партії про втручання Московії в американські вибори 2016 року. У поясненні вказано, що американські правоохоронні органи діяли законно та професійно під час розслідувань.

Токсична країна: в Тунісі затримали корабель з військовою технікою та амуніцією з Московії. Корабель ніби йшов до Камеруну, але почав робити дивні маневри біля Лівії.

15-й пакет вже близько: США анонсували нові санкції проти Московії у найближчі тижні.

США застосували наймаштабніші санкції проти Північної Кореї. У списку одна особа, 27 мореплавних і торгівельних компаній та 28 кораблів. Міністерство фінансів США блокуватиме всі наявні можливості ухилитися від санкцій, рараючи в усьому світі організації, які працюють в інтересах Північної Кореї, також і тих, хто незаконно постачає вугілля, паливо та інші товари до цієї країни через міжнародні води.

Сьогодні останній день Олімпіади. Норвежці наразі мають рекордні 38 медалей (з них 13 золотих), це вже більше ніж США у Ванкувері-2010 (мали 37 медалей). Цікаво, що жодних матеріальних премій самі норвезькі спортсмени не отримають — всі кошти підуть на розвиток спорту в їхній країні. В німців зараз 30 медалей (14 золотих), в канадців 29 (11 золотих). Молодці!

Всім гарного зимового дня.

Олег Пономар