"От ще що подумалося..." - Богдан Буткевич

"От ще що подумалося..." - Богдан Буткевич

Вбивство Навального от прям сьогодні - це не тільки тому, що до виборів царя в рашці лишився місяць. Хоча і це теж.

Це ще й сигнал західному світу, який якраз зібрався на Мюнхенську безпекову конференцію.

Чіткий такий сигнал, в стилі кримінальних 90-х, породженням яких пуйло і є.

Сигнал цей такий: "Оце ваше чепушило було? Ну, от що я з ним зробив. І от що я думаю про ваші вбогі спроби мене зупинити на півшишечки".

Думаю, він би із задоволенням прислав західним лідерам його голову в коробці. Як це прийнято у мексиканської мафії - до речі, давніх бізнес-партнерів ФСБ по наркобізнесу.

Ось де пуйло каже правду. Не у вкидах про готовність до переговорів. А у своїх спробах залякати західних білих комірців, які так бояться реальної крові та жорстких кроків.

Мовляв - подивіться, убогі ви, безяйцеві лохи, от як я можу. І чим ви мене збираєтеся зупинити чи залякати? Йдіть на мої умови, а то буде як з вашею торпедою навальним, якого ви на мою територію по беспределу відправити вирішили. У нас чужим ходу нема.

Дуже хочеться вірити, що західні лідери і меседж зрозуміють, і згадають, що з терористами-мафіозі типу пуйла чи ескобара перемовини вести безсенсово. Бо вони розуміють тільки силу і примус.

А потім дивишся на те, як Німеччина під виглядом гарантій безпеки просто впарює нам річну допомогу, яка й так була обіцяна й є дуже малою - і стає дуже не по собі.

Навіть не тому, що типу хтось там з рашкою захоче домовитися. Просто постає питання: а західні лідери розуміють, що скільки б вони не вважали Україну проблемою, за яку ніхто не хоче братися - та рашка здатна зіпсувати весь Захід як Герострат?

Надто ж, коли ми говоримо про європейців, які звикли жити під омофором американської безпеки і не платити за неї. А тепер судомно бояться зробити хоч якийсь вибір? Ой-ой-ой, які там "тауруси" - а раптом українці ними дійсно вистрілять? А ще ж потім треба буде знову про нафту, газ та діаманати домовлятися - і взагалі, стріляти не хочеться, фу-фу-фу

...Відповіді поки не маю.