"Оте все - звичайнісінька брехня" - Джон Сміт

"Оте все - звичайнісінька брехня" - Джон Сміт

За декілька днів довелося прочитати і прослухати безліч пояснень, чому США і країни НАТО небо Ізраїлю захищали, а України - ні.

Всі ці пояснення чомусь зводилися до одної думки: українці - унтерменші, а євреї - молодці.

І всі ці "експерти" і "друзі України" чомусь як під копірку дають по лобу "унтерменшам":

 - "Бо в Ізраїлі влада не корупціонери! Міністерство оборони Ізраїля не розкрадає бюджет! І в Ізраїлі нема батальона Монако!".

Насправді, українців розлюднюють цими брехливими поясненнями, вбивають словом і виправдовують наші вбивства.

Це все - галіма брехня.

Влада Ізраїлю таке ж ворьйо як і наша. Корупційна справа Нетаньяху ще банальніша за велике крадівництво Зеленського: слідство вже роками його намагається посадити за те, що він увійшов у змову з місцевим медіа-магнатом Шаулем Єловічем і за сприятливе висвітлення себе в ЗМІ, розбазарив державні активи на його користь.

Але Нетаньяху в суд не дається, намагається незалежність судів скасувати, отримав вже декілька стотисячних протестів проти своєї "судової реформи", і роками ходить на свободі. Бо як і путін постійно провокує війни. Родіна опасностє, неначасі. Оце все.

Таке от "доросле і зріле керівництво Ізраїля", яке спровокувало помсту Ірана за посольство і нарвалося від всіх без виключення західних партнерів на звинувачення у розпалюванні широкомасштабної війни. Куда там нам.

Попередній прем'єр Ізраїля Эхуд Ольмерт в 2015 році взагалі відсидів за хабарництво - та не спішіть - аж цілих ужасних 16 місяців. Чинушки мерії Єрусалиму, мером якого він був в 1993–2003, отримали від забудовників мільйони шекелів за розкрадання святої землі. Самого Ольмерта при цьому впіймали за руку на хабарі 60 тис шекелів. Але суд йому пробачає 500 тис хабаря і 6 років, які світили, перетворюються на 1,5.

Перед посадкою в камері Ольмерта провели ремонт ...за $1 млн.

Щось не бачу тут еліти, яка в порівнянні з нашою сіяє і блищить.

Ну ок, але в МО Ізраїля точно не крадуть. Армія у Ізраїлі - святоє. Це всі знають.

Березень 2023 року. В Міністерстві оборони Ізраїля затримано 4 чиновників за корупційні схеми розкрадань на тендерах. Корумповані чинушки з бандою аферистів, адвокатів, забудовників і одного кримінального авторитета фальсифікували будівельні тендери і розікрали у святої армії 1 мільярд шекелів ($266 млн).  

США! Срочно кидай Україну і помагай цим дорослим гражданам! Куда там Україні!

Ну а батальона Монако в Ізраїлі нема. Є батальон Америка, де живуть всі багаті євреї, віддавши можливість бідним жити у Ізраїлі.

Куда там депутату Барні і меру Лебедина Баклинову (який загинув 5 днів тому), які віддали життя у битві з 2-ю армією світу. Дітки-мажори еліти Ізраїля - ось вєлічіє. "Вони всі воюють!". От тільки воюють (і здобувають майбутні політичні кар'єри) вони не проти армії, що може і 1500-тонну бомбу скинуть, а проти жменьки партизанів в тапках.

Я розумію, чому розповіді про вищу расу євреїв вигідні євреям. І чому про вищу расу рускіх вигідні рускім. Я не розумію чому розповіді про "українців-унтерменшів" так смокчуть українці.

Але я впевнений, що навіть після наведених фактів стадо буде ходити за цими поводирями і смакувати їх пояснення про свою расову неповноцінність.

От тільки цікаво, а як президент-гвалтівник Моше Кацав відсидів лише 5 років за двох доведено згвалтованих жінок? Запитайте, чому Ето Другое.

30 грудня 2010 року окружний суд Тель-Авіва визнав Моше Кацава винним у двох випадках зґвалтування та одному випадку розпусних дій, вчинених із застосуванням сили. Сів у 2011. В 2015 комісія по умовно-достроковому констатувала, що "співчуття до згвалтованих жінок не відчуває". В 2016-му - випускає, як "такого, що розкаявся".

"Боже, нам треба стати трошки Ізраїлем"!  

Та куди вже більше? Депутата-гвалтівника нам громадянин Ізраїля Коломойський вже зробив. Куда ще більше Ізраїлем?

Так от.

Ніяких договорів США з Ізраїлем, які змушують США воювати за Ізраїль, не існує в природі. Читайте умови договору про союзника поза НАТО. Це тупа брехня і за 70 років доросле керівництво Ізраїля не спромоглося такий договір здобути. Дійсна причина, чому США захищали небо Ізраїля - бо Ірана ніхто не боїться.

Ось і все.

Бо Іран не кричить, що вдарить ядерною бомбою і нападе на Європу.

Але це в свою чергу підтверджує: це ми - №1. Ми боремося з ворогом, якого всі бояться.

А оте все - звичайнісінька брехня. В вас просто намагаються вирвати шматок і відвернути увагу від подвійних стандартів, що тим, хто стоїть на передньому краї, на 6 місяців відмовили в допомозі незрозуміло заради чого. І цю нахабну хуцпу ллють в обличчя людям, які жертвують собою заради інших.