"Отряди Зеленського" - Джон Сміт

"Отряди Зеленського" - Джон Сміт

Безумна це Жиріновський Зеленського: що в Зелі на умі, в Безумної на язиці. Під час зливу захоплення вагнерівців корчила з себе "неупередженість", але вперто легалізувала версію банди як "не вдалося встановити винного". А вже у 2023 Бур'яну прорвало: почала кричати, що Бурба і Червінський "чорти". Бо на ТСК вони їй прямо вказували на цього винного.  

Ну а тепер веселить, як після несподіваного випаду в бік Залужного від Бур'яни і помічника начальніка скрєпок всі побачили: Щєтіна Незламності таки має приховану ворожість до Залужного.

Та насправді, те, що під Залужного копають, по окремим нюансам було видно давним-давно: вип'ячування Сирського, а Залужного в ігнор; дєпєши Зеленського як "заслухав доповіді командуваЧІВ - Сирського, Тарнавського і Залужного"; і тд.

У чувака тупо крали славу воїна, а всі такі: це брехня і російське ІПСО!

Не брехня і не ІПСО. Банда зрадників має вчасно отримати по рукам. Бо у засланого єрмачка завдання з Центру: всі структури в Україні мають очолити ідіоти. За неначасної мовчанки приберуть Залужного, поставлять якогось додіка і прівєт.