"Ой. А какой патриот был..." - Сергій Фурса

"Ой. А какой патриот был..." - Сергій Фурса

Ой. А какой патриот был...
Может теперь кому то яснее станет, почему образовался союз Медведчук -Коломойский и почему его адепты насаждают нам любовь к русскому миру через антиамериканизм и борьбу с призраком Сороса, который вот уже 30 лет бродит по Украине, но при этом деньги из страны выкачивают Коломойский и ему подобные

Думай те...

P.s. Но да, зло это конечно МВФ

Патріотизм по-Коломойськи: російське вугілля за бюджетні гроші.
Коли олігарху потрібно захистити свій вплив та бізнес від РФ – він фінансує добровольців та вдягає маску патріота. Але коли з РФ стає вигідніше торгувати, а не воювати то його стиль зовсім змінюється. Як Коломойський повертає нас до “руського миру»:
- До керування державної «Центренерго» приходить менеджмент лояльний Коломойському.
- Після цього «Центренерго» за державні кошти починає купувати російське вугілля. Причому частину цього вугілля ймовірно вивезли з ДНР.
- Це вугілля з націнкою йому перепродають компанії з орбіти Коломойського.
- Українські шахтарі сидять без грошей, бо тепер їх вугілля не купують, а отже й зарплатню платити нема з чого.
- Коли уряд намагається змінити керівництво “Центренерго", то Коломойський спочатку судами це відтягує, а потім просто вивозить весь офіс в забарикадований санаторій під Києвом.
Підсумок: Україна витрачає сотні мільйонів, що йдуть в кишеню Коломойському, РФ та навіть сепаратистам ДНР. А натомість отримує збитки, безробітних шахтарів та спробу захоплення державної компанії.
Детальніше в сюжеті Alisa Yurchenko: 


Як гадаєте, чи зупинить Зеленський торгівлю російським вугіллям?